Follow on Bloglovin.....Soffa - Check!

När Martin kom hem så cyklade vi iväg till hans morfar och kollade vad han hade att ge bort till oss. En ny soffa, massa glas, tallrikar och andra köksredskap som brödrost och sådant. Så himla snällt!

Nu så har vi precis ätit lite spagetti och köttfärssås. Mums. Och Martin sitter och spelar något nytt spel på sitt/mitt xbox och jag spelar och kollar runt på datorn. Kul liv vi har. Not.


Follow on Bloglovin.....Inspiration: Cool girls


Follow on Bloglovin.....Gosiga hundar

När Martin åkte till tandläkaren så åkte jag hem och blev bemött av två riktigt gosiga hundar när jag kom innanför dörren. Riktigt gosiga hundar, söta hundar. Pip och gnäll sa det bara på ett gosiga och mysigt sätt. Älskar dessa två! Tyvärr så gick dom till stugan för en stund sen, kanske går dit sen så ni får se en liten film på gosebjörnarna.

Nu ska jag i alla fall börja redigera bilderna på Elin från i lördags. Kommer bli så bra!

Tiden går så fort..

Follow on Bloglovin.....No sunshine today

Jag som trodde det skulle bli sol och värme idag, istället så fick jag moln, vind och lite regn. Vad är detta för något? Ville gå ut och lägga mig på gräset och få lite färg, ta kort och bara njuta av värmen. Men det verkade inte bli så.

Nu sitter jag och kollar på en film som heter "The last kiss". Den är riktigt bra!


Follow on Bloglovin.....Alone at home

Det verkar inte bli något sol-väder idag så man kan sola. Det är väldigt molnigt på himlen och dystert. Riktigt tråkigt! Hade gärna lagt mig där ute och solat och fått lite färg.

Sitter inne och kollar på tv och spelar tetris. Underhållande! Jag ska också redigera klart bilder från i lördags, kommer ta lång tid och jag har börjat.


Follow on Bloglovin.....Good morning sunny dag!

Idag är det riktigt fint väder och jag ska lägga mig ute och sola lite senare när det blir lite varmare. Ska bli så skönt! Kanske blir hundvakt sen också, måste ringa och fråga. Annars kommer jag sitta här bara ta det lugnt och redigera bilder.


Follow on Bloglovin.....Tvättstuga och tävling!

Nu har vi kommit hem efter att ha varit i lägenheten och kollat hur förrådet ser ut och hur tvättstugan fungerar. Det var större och bättre än vad jag hade tänkt mig! Superbra var det.

Så sitter vi och kollar på tv och kollar runt på nätet efter saker som man kan behöva och sådant. Inte alls lång tid kvar nu!

GLÖM INTE MIN TÄVLING SOM DU HITTAR HÄR OCH PÅ BILDEN!

Follow on Bloglovin.....I could live without you, but I don't wanna!

Jag är så glad för att jag ska flytta hemifrån med pojken som jag älskar. Kommer bli så himla roligt och mysigt. Den veckan vi flyttar har han semester, så det kommer bli hur underbart som helst. Skönt. Ser verkligen fram emot det nu!

En massa är nerpackat, lite slängt och mycket kvar. Kommer att packa ner resten under veckorna som kommer. Det ska vara tomt på saker och skit som jag inte ska ha. Ska bli så skönt att kunna slänga och göra sig av med saker, men det är jag så dålig på. Så Martin måste vara med mig så jag känner mig mer taggad för att slänga saker.


Follow on Bloglovin.....Cyberbully

Måste bara säga att denna film är helt otroligt bra! Jag började gråta och tänka vad som verkligen händer på internet med mobbningen..


Follow on Bloglovin.....The best thing about the future is that it comes one day at a time.

Nu sitter jag i älsklingens säng och kollar på någon film som heter Kärlek i New York. Den är väldigt bra och sådant. Sitter ensam hemma hos honom och det är väldigt lugnt och skönt.

Ska fortsätta att redigera bilder från i lördags då jag har två modeller kvar att fixa bilder på. Sen har jag bilder med alla och bara två av dom. Kommer bli mycket bildredigering idag känner jag.


Follow on Bloglovin.....Charlotte Hallberg


Follow on Bloglovin.....A lot to do

Jag har väldigt mycket att göra nu. Har en massa fotograferingar som jag nästan glömt bort att redigera och så i lördags så fick jag fler bilder som jag är påväg att redigera klart. Men snart så är allt klart och jag känner mig lite mer lättnad. Detta är så kul, så jag fortsätter jättegärna att göra detta i all evighet!

Alla bilderna kommer att komma upp här inom kort.


Follow on Bloglovin.....Glöm inte tävlingen!

Lyssnade bara igenom alla låtarna igår på Eurovision song contest. Så idag blir det att kolla hur poängen delades ut. Jag vet redan att Loreen vann och det är verkligen riktigt kul för henne och oss svenskar också för den delen!

Så snart blir det att gå upp och äta frukost för magen börjar skrika snart och sen blir det lite tv tittande.

GLÖM INTE TÄVLINGEN I BLOGGEN!Follow on Bloglovin.....Lång dag och en del sömn

Vaknade precis efter att ha sovit lite över två timmar. Jag åkte iväg runt halv tio i morse för att vi skulle ha fotografering, kom igång runt halv tolv och höll på fram till halv tre ungefär. Så det blev en lång dag i parken och på slottet. Men kul hade vi verkligen.

Det var Stempunkinspirerat och det var verkligen kul att vara med. Bilder kommer med tiden!Follow on Bloglovin.....Ingen vanlig dag, min födelsedag!

GRATTIS TILL MIG SJÄLV! Idag är det en stor dag, jag fyller hela 19år idag. Seg siffra, men ändå påväg till rätt! Mamma frågade om det var tvunget att vara inslaget och det är väl självklart att det måste vara det! Så hon stod en stund i morse och slog in mina paket som jag öppnade några sekunder efter hon var klar. Fick massa saker till lägenheten. Toastmaskin, bunkar, saxar, bakplåtar, smörknivar m.m. Bra-att-ha-saker i alla fall. Tack!

Nu ska jag snart göra mig iordning för att åka in till stan och träffa bästa Emma och så ska vi ha det mysigt.