Follow on Bloglovin.....Dyed hair, what color?


Follow on Bloglovin.....Dunderförkylningen orsakar mycket problem..

Inte nog med att mina kusiner har varit här sen i lördags kväll och åkte hem nyss. Har ju inte kunnat busa lika mycket med dom två som jag velat, allt på grund att denna dumma förkylningen som verkligen vägrar att släppa taget om mig. Varit riktigt dundeförkyld i över en vecka nu, inte alls roligt när den vissa dagar lägger sig i öronen, nacken, ryggen och framför allt halsen som verkligen gör ont.

Nu sitter jag i sängen och ska fixa mig ännu en mugg varmt te med halstabletter i som smälter och gör lite nytta. Funderar också på att göra lite soppa idag, svårt att äta knapriga saker om man säger så. Vill ha något lätt som bara rinner ner i halsen idag.

Ska också förflytta mig och sätta mig vid Martins andra dator, den stationära, för hans laptops högtalare låter förskräckligt när man lyssnar på musik! Hemskt är det.


Follow on Bloglovin.....Spontan shoppade

När mamma skulle åka och handla så tänkte jag att jag kunde följa med att köpa nytt schampo, balsam, inpackning och ny ansiktstvål. Hittade inte inpackningen som jag skulle ha, så den struntade jag i. Resten köpte jag.

Sen så gick Martin, som också följde med, in på Hansa City, och kollade lite. Då kom jag in på Vero Moda och där fanns det ett riktigt snygga par skinnbyxor! Dom testade jag, för det var det sista paret av dom. Dom passade självklart perfekt! Så jag var tvungen att kolla om jag hittade något mer på det stället, det var "Ta 2 för 100:-". Så jag var bara tvungen att hitta något mer. Vilket jag gjorde. En grön-rutig flanellskjorta, i min storlek. Har man tur eller tur?

Så jag har shoppat för 100:- på kläder som skulle kostat nästan 600:- annars. Vilket kap säger jag bara! Det var billigare än resten av sakerna jag köpte som gick på 130:-. Så jag är nöjd.

Bilder på kläderna får ni se senare. Imorgon kanske.


Follow on Bloglovin.....Portfolio

Nu så har jag gjort mig en portfolio. En simpel sak att bara börja med i alla fall. Jag gillar den. Ni kan hitta den i min vänstra meny. Ni kan inte misa den!

Som sagt, det är bara en liten början och jag kommer att göra en i fysisk form också. Det kommer!

Är det någon som vet hur man lägger min högra meny utanför inläggen även på större skärmar? Skulle verkligen behöva den hjälpen just nu!

Follow on Bloglovin.....Överglad nästan?

För någon dag sedan så sa mamma att min moster plus två av mina kusiner skulle komma ner hit. Snacka om att bli förvånad, men inget var säkert just då. Förrän i morse då mamma fick reda på det. Så imorgon kommer dom hit och jag har ingen aning om hur länge dom stannar. Men det är bara trevligt att dom kommer hit ner!

Annars så har jag bara kollat på film, spelat sims, lagat mat och mött upp mamma och hennes kompis som varit och handlat. Väldigt lugn dag med andra ord! Måste bara fortsätta lite med städningen så det blir helt klart någon gång.


Follow on Bloglovin.....Advice - Christina Grimmie


Follow on Bloglovin.....Ingen dator

I förrgår så blev min dator helt knäpp och Martin tror att det är någon lincens till min dator som gått ut. För den har tydligen fått virus och man måste uppdatera virusprogrammet som kostar pengar. Så tror att en ominstallation på skolan ska få den att fungera som vanligt igen. Dock så kan jag inte göra mina skolarbeten nu, då ingen annan dator har det programmet, vilket suger!

Annars så är jag riktigt dunderförkyld. Näsan rinner som Mississippi floden. Nysarna kommer var och varannan sekund. Näsan känns hur stor som helst, tänk er en clown-näsa.

Håller också på att städar lite, tvättar och sådant. Blir att ta det lugnt idag. Kanske så kommer Emma hit och testar lite saker på mig och jag ska ta lite kort på henne.


Follow on Bloglovin.....The Sims 3

Nu ska jag starta Martins dator och spela lite the sims. Jag har börjat spela det väldigt mycket igen. Vilket är väldigt roligt, för man ska ju bygga hus, möblera, fixa gubbar, djur och sen ta hand om dom. Väldigt roligt!

Senare så får ni se två bilder från gårdagens fotografering på mig själv. Hade ingen fjärrutlösare då jag inte hittade den. Den borde ligga här inne någonstans.

Bild lånad från Google.

Follow on Bloglovin.....My long morning

För några timmar sen så ringde Martins alarm på mobilen för att han skulle vakna, och självklart jag också. Så en timme efter den ringde så var han borta.

Jag startade en film, men kollade inte så mycket på den och nu är jag inne på min andra film som är väldigt bra. Sitter också och spelar lite på www.jesper.se. En väldigt rolig sida!

För övrigt så har jag ätit lite frukost och jag har också duschat och tagit hand om mig själv lite.


Follow on Bloglovin.....Cause I've got something to believe in, as long as I'm breathing

Nu sitter jag och bara finns i sängen med katten bredvid mig som sover. Mysigt! Men jag har inte gjort så mycket. Filmen jag kollade på har tagit slut och musiken är nu igång, mycket bättre det!

Ska i alla fall gå ut på en fotorunda om en stund. Det gäller att ha med sig allt som man kan tänka sig och inte tänka sig. Se om det blir några fina bilder i dagsljuset som gör allt så hilma fint. Hoppas jag hittar något fint och att några bilder blir bra. Ska låna med mig älsklingens objektiv och ta mig till ett fint ställe och ta några sånna bilder. Kommer nog bli bra!


Follow on Bloglovin.....Ny vecka, nya möjligheter

Jag har varit jättedålig på att blogga nu för tiden, jag vet! Och jag ber om ursäkt för det. Har inte haft någon ork, vilja eller vetat vad jag ska skriva om. Men nu kör jag igen, hoppas jag på heltid och inte bara en gång.

Nu "tittar" jag i alla fall på en film som heter "Boy A". Ingen aning om vad det är för film och jag tittar inte så mycket på den. Det är bara det att ha något igång som man kan kolla upp på ibland och kanske fastna i. Funderar på att kolla på serier på tv3play istället. Vi märker hur jag gör.

Annars så sitter jag själv i min säng med datorn i knäet och fryser för att jag har föntret helöppet. Dumt, jag vet. Ska gå och stänga det när jag är klar här! Måste också fixa mig lite frukost, för magen kurrar endel nu.


Follow on Bloglovin.....Secrets

Nu äntligen så har jag hämtat mitt paket som kom i måndags. Hämtade det igår, men började idag med det. Ni kommer bara att få se lite då och då av detta, då jag har märkt att det kommer ta lång tid. Väldigt värt det! Hoppas bara det blir bra som jag har i tankarna.


Follow on Bloglovin.....The teddybear holding the heart in my chest

Denna söta nalle fick jag av min älskade pojkvän på alla hjärtans dag. Det var också något annat med i det paketet, det får vi se lite senare. Nu går tankarna på er va?


Follow on Bloglovin.....Whatever our souls are made of, his and mine are the same

Nikon D3000 / Nikkor 50mm f1.8 / Star-filter +4

Follow on Bloglovin.....Sjukstugan och förändringar

Idag så är vi båda sjuklingar hemma ifrån jobb och skola. Inte alls okej.. En som har ont och är dålig i magen och jag som har svårt för att andas. Tungt och jobbigt är det. Känns som om att någon sitter på bröstkorgen på mig.

Annars så har jag bara kollat på film med mamma och suttit vid datorn och pluggat lite på sådant som jag måste komma ikapp med igen.

En annan nyhet är också att våran lille katt numera sover i sängen hos oss! Det är en otrolig förändring hos henne. Innan fick man inte ens klappa henne, nu ligger hon i sängen och man kan lägga sig hur nära som helst utan att hon flyttar på sig. Älskar verkligen den "nya" katten vi har.

En söt, sovande sjukling.