Follow on Bloglovin.....Work in progress!


Follow on Bloglovin.....Lyxig frukost

Jag var så hungrig när jag vaknade! Kände något sug mot pannkakor, så jag kollade upp om vi hade allt till det och det hade vi. Så himla glad blev jag då. Det blev så gott också! Pannkakor med blåbär och sylt.

Mår lite bättre idag, tur nog. Idag blir det fotografering med DENNA TJEJ och hennes pojkvän. Även DENNA TJEJ följer med och tar med sig sin assistent. Vi kommer ha så kul idag!


Follow on Bloglovin.....En cykeldag

Igår såg jag att några skulle på kosläppet idag. Givetvist ville jag också åka då. Martin och jag cyklade till Ingelstorp och tillbaka. Så värt det! Riktigt skönt att cykla, inte alls så långt som jag trodde att det var.

Det var supermysigt att se dom glada kossorna springa runt och skutta i hagen. Riktiga glädjeskutt fick dom. Gulligt! Bilder kanske kommer här. Eller om jag visar er hela min portfolio så snart som den är klar. Inte riktigt bestämt mig.

Rumpan och vaderna har riktigt trött och kommer nog att ha lite träningsvärk imorgon. Skönt!


Follow on Bloglovin.....Happiness!

Idag har varit en bra dag, även fast jag legat hemma och mått pyton. Jag har även varit iväg med en sjuk hund till djursjukhuset. Missat ett kalas som Martin nu är på.

Det roliga är att jag har ordnat mig tre olika fotograferingar! Har en på söndag med temat Kärlek. Kommer bli så roligt. Måndag har jag en fotografering där jag vill få fram en dramatisk känsla. Sen någon annan dag, måste kolla studiotider på skolan, ska jag ha en gravid-fotografering. Kommer bli så himla kul!

Annars så ska jag åka och kolla på kosläppet imorgon på Ingelstorpskolan. Kommer bli så mysigt. Kossorna blir så glada när dom kommer ut i gräset!


Follow on Bloglovin.....The girl with the dragon tattoo

Äntligen har filmen kommit ut på blue-ray som mamma köpte med sig idag! Älskar den filmen så sjukt mycket. Såg den på bio när den gick, love it! Har redan sett den idag med mamma och nu ska jag starta den och kolla på den med fästmannen min. Kommer bli så mysigt. Hoppas på att mina magproblem är borta imorgon. Vill verkligen inte vara hemma imorgon också..

Bild lånad från google.


Follow on Bloglovin....."You heard that I was starting over with someone new"

Jag är inte död! Jag lovar. Mår bara pyton nu efter Polen resan vi hade med klassen. Vi åkte i torsdags och kom hem i måndags. En fyranätters resa med klassen. Vi hade väldigt roligt där kan man säga! Bilder kommer och jag orkar inte berätta allt som vi gjorde. Vi hade kul, det är allt jag kommer säga.

Annars så har jag varit hemma hela veckan på grund av magont och sådant. Vet inte vad det är, men det börjar bli bättre. Mår illa jämt och ständigt nu för tiden. Men inte på samma sätt som innan när jag var stressad, har en helt annan typ av magont och illamående just nu. Läxor har blivit gjorda, några av dom i alla fall. Min säng har blivit ompysslad. Den var påväg att falla isär, så nu har vi höjt den lite till dom nya hålen. Så den är som ny igen!


Follow on Bloglovin.....Plugg, plugg och åter plugg

Idag så har jag haft en riktigt lugn dag. Skönt! Kände verkligen att jag behövde det! Jag åkte hem tidigare från min lektion för jag kände att huvudet höll på att sprängas, inte skönt. Men jag hann klart med en del till nationella provet som är på gång just nu.

Nu ska jag se till att få klart min redovisning som jag ska ha imorgon, projekt och företagande. Känner mig väldigt klar, det är bara powerpointen som inte riktigt är klar än. Men den är enkel. Ska bara se till att jag har dom stödorden som jag behöver i den så jag klarar mig. Inte mycket kvar på den med andra ord. Älskar den kursen!


Follow on Bloglovin.....Första dagen som fästmö till min fästman

Igår så firade jag och Martin två hela år tillsammans. Det firade vi genom att gå ut och äta på restaurang och sen kolla på bio. Hur mysigt som helst. Det blev också varsin ring på vänster ringfinger. Vi har velat förlova oss redan första året, men det blev inget då. Så iår hände det. 15 april 2012, kommer alltid att vara en dag att finnas, 2010 också då jag träffade honom.

Så nu har jag gått och blivit fästmö till min fästman. Finns inga ord som beskriver detta, mer än att jag är världens lyckligaste tjej!


Follow on Bloglovin.....Förberedelser för kvällen

Ikväll ska jag och Martin ut och äta och sen gå på bio. Kommer bli så mysigt. Kanske inte den mest romantiska filmen vi kunde hitta, Battleship ska vi kolla på. Hoppas den är bra!

Såhär ser jag ut just nu. Ni får bara se detaljer då jag inte vill lägga ut en helbild än då jag inte är klar än.


Follow on Bloglovin.....Tack för dom bästa två åren älskling!

Idag så var det exakt två år sen som jag och Martin blev tillsammans. Två år och en vecka har jag vetat vem han är. En vecka, sen var vi tillsammans. Bästa veckan jag vet än så länge. Vet inte riktigt vad jag ska säga mer än att jag älskar dig så otroligt mycket!

Ser nu också att jag knappt har några bilder på oss två, på samma bild.

Follow on Bloglovin.....New in & Dagens outfit!

Här är en av sakerna som jag fick hem idag. Västen. Den älskade, snygga västen från GinaTricot. Älskar den! Hur skön som helst också. Till detta har jag ett par gråa jeans.


Follow on Bloglovin.....Hejsan hoppsan!

Kom ut ur duschen för en stund sen. Behövdes verkligen! Måste föna luggen som jag skaffat mig igen. Ingen snelugg nu, utan en vanlig pagelugg är det som gäller nu. Älskar det.

Snart ska jag gå och hämta mitt paket som kommit fram. Spännande? Tycker inte jag, jag vet vad som ligger i. Två riktigt snygga saker som jag ska ha på mig idag! Så senare kommer en "Dagens outfit".

Vill ni se mer av "Dagens outfit", "Dagens låt" eller något? Svara!


Follow on Bloglovin.....TinTins äventyr

Nu blir det att kolla på filmen TinTins äventyr som Martins mamma köpte igår eller förrgår. Så den lånade Martin med sig hem till mig och nu ska vi kolla på den.

Hoppas verkligen den är rolig och bra. Velat se den ett tag nu.


Follow on Bloglovin.....Vill shoppa, vill shoppa..

Sitter just nu och kollar på en massa fina kläder på internet. Vill så gärna klicka hem precis allt som jag tittar på. Men det går inte att göra så. Har redan en massa paket påväg till posten. Ett som jag ska hämta senare när jag går en runda med älsklingen när han kommer hit. Ni får se senare vad det är i det paketet.

Annars så mår jag fortfarande sjukt illa. Fått i mig lite klyftad potatis och chicken nuggets. Inte det godaste idag, men lite mat i alla fall.


Follow on Bloglovin.....Nya gruppen på facebook!

Woho! Jag startade nyss en ny grupp på facebook som heter "Blogging is awsome!". Visst stämmer det? Bjud in alla era vänner som bloggar och be dom göra detsamma. Den gruppen kan bli stor om alla bara hjälper till. Inga regler eller annat trams på den heller.

Vem vill gå med och hitta nya bloggar att läsa? Redan några med, du också?

Klicka här för att komma dit!