Follow on Bloglovin.....BLOPPIS!

Nu har jag äntligen haft tid att fixa till bloppisen som jag lovat er ett tag nu att den ska komma.
 
Så nu är den uppe, en egen underblogg till denna blev det.
 
Klicka dig in HÄR för att kika lite. Detta är bara lite än så länge. Ska leta fram mer när jag plockar upp mina kläder och skor. Smycken kommer kanske också att komma då jag har endel som jag inte använder. Det märker vi.
 
KLICKA HÄR!
 
 

Follow on Bloglovin.....Diska, disk och åter disk

Det jag har hunnit göra än idag är att spela lite the sims 3, plåta kläder till bloppisen, lagat mat och nu har jag diskat en timme och har fortfarande lite kvar. Men tar pauser, därför har det tagit lite längre tid. Har lite disk kvar och sen blir det att börja städa i vardagsrummet.
 
Imorgon kommer målaren hit och ska spackla våra väggar i kök och vardagsrum. Det ska bli så himla skönt att få nya tapeter som ser bra ut. Utan en massa hål och fläckar.
 
Nu måste jag gå och fortsätta!
 

Follow on Bloglovin.....Dagens Inspiration


Follow on Bloglovin.....Fin morgon och försenad bloppis

Jag hade ingen tid igår till att fixa med bloppisen sen. Men jag ska fixa fram den idag. På morgonen eller förmiddagen. Kalla det var ni vill.
 
Igår så somnade jag tydligen jättetidigt enligt en älskad källa. Redan vid sju sov jag. Så jag har sovit lite mindre än elva timmar denna natt. Ändå så känner jag mig sen och trött. Men ändå pigg på något vis.
 
Nu ska jag fixa lite att äta då magen snart kommer börja skrika efter mat. Det är inte roligt.
 
Glöm inte att delta i min lilla tävling! Text och bild är länkat.

Follow on Bloglovin.....FOTOTÄVLING HOS MIG!

Nu startar jag en fototävling där alla med blogg kan vara med i. Jag vill starta denna för att det var så himla kul sist när jag gjorde en där man kunde vinna en tryckt bild av mig.
 
Denna gången så kommer priset att bli en aning lättare. Nämligen en länk i min meny med vinnarbilden.
 
Temat för denna tävling är Kärlek. Jag säger inte så mycket mer om just temat, utan det får ni tolka precis som vad som helst. Men Kärlek är ordet som blir temat för denna tävling.
 
Det du måste göra är att leta fram eller gå och fotografera en bild och skicka till: emle_@live.se. Du har fram till torsdag på dig att skicka din bild. Endast en bild per person! Bilden ska vara 700px bred för att den ska få plats på min blogg. Glöm inte att skriva in din bloggadress!
 
På fredag så kommer jag att gå igenom alla bidragen och välja ut ett visst antal, beroende på hur många som är med, som ni andra kan rösta på under hela fredagen och lördagen.
 
Söndag så kommer jag att kontakta er alla, fastän ni inte vann eller om det är just du som vinner.
 
Lycka till nu!
 

Follow on Bloglovin.....Don't let him tell you how to live youre life

Kom in för en stund sen igen. Var ute med resten av reklamen. Ska säga upp mig. Lätt. Tänkte att jag skulle duscha igen, men blev inget med det. Satte mig i soffan och bara tog det lugnt.
 
Nu blir det att fixa lite lunch, något riktigt enkelt som *trummvirvel* nudlar! Det är gott och går riktigt fort att göra.
 

Follow on Bloglovin.....The Traveller


Follow on Bloglovin.....Börjar dagen med en dusch

Varför kan jag inte somna om för? Aja, nu sitter jag i soffan och ska väldigt snart gå och duscha. Då jag verkligen behöver det nu. 
 
Annars så sitter jag bara här, fint väder ute, busig liten katt och magen börjar kurra. Men först duschen och sen frukost. Ska bli så himla skönt!
 

Follow on Bloglovin.....Skadad fot

Varför ska allt dåligt hända mig idag? Först att jag vaknar runt fyra och inte kan somna om och när vi skulle laga mat som vi hade tänkt oss stuvade makaroner och köttbullar. Hade vi några makaroner då eller? Nej, men vi köpte det. Måste ha glömt dom i butiken... Klantar! Sen nu när jag höll på att dela ut reklamen så börjar min fot att göra motstånd igen. Den vill inte vara med när jag har ansträngt den för mycket för länge. Två heldagar på stan och nu en massa promenad med en vagn. Den säger ifrån. Älsklingen fick hjälpa mig med det sista på det området. Sen har jag bara ett område kvar, som går fort att fixa till.
 
Nu sitter jag i soffan med en lindad fot som bara dunkar och trycker. Inte skönt alls!
 

Follow on Bloglovin.....Klurar på en bloppis

Vad hade ni sagt om jag gör en ny blogg som jag lägger ut kläder, smycken, skor m.m. på som jag vill bli av med? Det hade varit jättekul, då jag blir av med sakerna, till någon som vill ha dom. För jag har hittat endel nu när vi börjat plocka upp kläderna som jag inte anväder eller inte längre tycker om.
 
Vad hade ni sagt? En kul sak och då får ni billiga kläder!
 

Follow on Bloglovin.....Uppe, långt innan tuppen

Usch, vad jag verkligen hatar att inte kunna somna om! Vaknade runt fyra och kunde inte somna om. Så jag gick ut och startade en film, kommer inte ihåg vilken. Troligtvis Silent Hill som satt i redan.
 
Nu har jag i alla fall kollat på min andra film och precis ätit frukost. Ska klä på mig lite och sen börja packa nästa lass med reklam. Så ska jag bara ut med det sen också. Det kommer bli så bra! Väntar på att älsklingen ska vakna också så jag kan pussa på han.
 

Follow on Bloglovin.....Efter Batman filmen

Vi åkte in tidigt till stan och jag köpte mig en ny plånbok som ni kommer att få se någon annan dag. Vill ha lite fina bilder på den som jag gjorde med skorna. Mysigt!
 
Annars så köpte vi oss en glass och satt i hamnen och kollade på båtarna som kom och åkte. Samt kollade på ankorna, fiskarna och maneterna. Kul liv. Men det var väldigt skönt ute, så vi ville inte gå in än till bion. Vi hann också med att gå och kolla på fotboll som var lite längre bort. Det var väldigt skönt att gå dit och kolla lite. En stund.
 
En rolig sak är att man inte kan använda sina Jeffrey Campbell Lita Spike skor utan att få en massa avundsjuka blickar på sig. Känn dig ägd biatch! Ungefär kände jag.
 
Ja, jag hade håriga ben där.. So what?!

Follow on Bloglovin.....Klar med första packningen

Nu är jag helt slut i ryggen. Suttit och packat min reklam i någon timme nu. Skönt att det är över, för stunden. Jag har ett till lass jag ska packa och dela ut. Men det känns ändå ganska bra. Vila en stund nu, och sen mat. Efter det blir det att börja på nästa områdspackning. Imorgon delar jag ut det också. Tidigt, så man kan ligga och sola om det blir fint, eller vara hemma och städa. Kvittar vilket.
 
Sitter och kollar på film, Silent Hill. Kollade först på Bröllopsfotografen när jag packade och sen så började denna filmen direkt efter. Egen skiva, två filmer. Den är ganska sjuk. Men det går att titta på!
 

Follow on Bloglovin.....Sval och skön morgon

Det första jag gör på morgonen är att gå och öppna balkongdörren. Luktar så unket och det är varmt i lägenheten efter en natt. När man öppnat så kommer det alltid en liten katt som ska ut och titta på att fiskmåsar och kråkor som flyger och kraxar.
 
Nu sitter jag bara och latar mig en stund. Måste vakna på riktigt. Om en stund blir det jobb några timmar här hemma.
 

Follow on Bloglovin.....Dagens shopping