Follow on Bloglovin.....Packningen på gång!

Nu är det inte alls mycket kvar som ska packas ner, väldigt skönt. En tvätt till måste jag nog göra för att allt ska vara rent. Jag har så mycket smått, då jag är riktigt dålig på att slänga saker. Har verkligen försökt bättra på mig på den fronten och mycket har/ska slängas. Skönt!
 
Det blir att jag tar lite packning åt gången för att inte bara slänga ner allt i påsar eller något. Martin kommer hit med några lådor till mig sen så jag kan fortsätta. Ville bara berätta det för er.
 
En riktigt hemsk mobilbild! Mammas säng till höger och mitt rum till vänster, (genom dörren). Jag är i alla fall på gång!

Follow on Bloglovin.....Nyckeln till mitt nya liv!

Klockan åtta hände det. Besiktningen. Jag var inte så nervös, skulle ju bara få nycklarna. Nya tapeter i kök och vardagsrum, nice!
 
När vi skulle gå så hade jag redan fått nycklarna och jag bara gick. Martin och Johan, styvfar, fick ropa lite på mig för att jag skulle ju låsa. Duktigt Emelie!
 
Nu sitter jag hemma i sängen och är dundernervös! På söndag händer det, idag måste jag packa klart allt hos mig då vi inte kommer vara hemma något imorgon. Först en turnering på beachen som älsklingen ska spela och sen bär det av mot Nybro för att fira älskade Emelie när hon tagit konfirmationen.
 
 

Follow on Bloglovin.....Hilary Duff - So Yesterdag


Follow on Bloglovin.....Sista för idag

Detta blir sista inlägget för idag, om jag inte lägger in något som tidsinställt. Får se hur jag gör nu! För jag ska möta upp älsklingen om en liten stund bara, så jag måste snart åka.
 
Imorgon blir det besiktning av lägenheten och efter det kommer jag tillbaka hit till min kära dator. Tar inte med den för jag ska bara sova och sen åka iväg hit igen ungefär. Så det känns ganska onödigt att dra med sig datorn när den knappt kommer användas.
 
Hörs imorgon!
 

Follow on Bloglovin.....Somnar snart

Efter jag var klar med att redigera alla bilderna som blev bra från min student, mina bilder, Martins bilder och Melanies bilder, så la jag mig ner i sängen och startade filmen som var i. Guldkompassen, vilken film! Somnar gör jag nog också snart. Det däremot är hur skönt som helst. Datorn i knäet, dubbla täcken och om ett tag som älsklingen hit och ska hämta med sig sin dator, mitt xbox och datorn jag har på magen. Längtar!
 

Follow on Bloglovin.....Min student! #1


Follow on Bloglovin.....Snart bara ett hem

Låg kvar i sängen ett tag till efter att alla hemma hos Martin hade åkt till jobb och fritids. Väldigt skönt var det! Sen började jag sakna "min" dator, som egentligen är Martins gamla dator som han fick av skolan när han slutade. Lite seg är den, men jag tycker om den ändå! Så nu är jag hemma hos mig igen och ska packa lite till. Typ resten av alla mina kläder och småplock!..
 
Snart har jag bara ett hem, och det är mitt och Martins hem!

Follow on Bloglovin.....Iväg tidigare än jag planerat

Precis ätit lite nudlar bara, man blir inte så hungrig när man bara sitter still hela dagarna. Men nu tänkte jag cykla iväg till Hansa City och köpa mig en bh utan band. Ska bli så skönt att ha en sådan bh så man kan ha alla sina öppna rygg, pösiga och fina tröjor där man inte vill att bhn ska synas.
 
Efter det ska jag med min svärmor och handla lite. Ska bli kul! Och efter det så blir det beachen med Martin och svärfar när Martin spelar och svärfar håller i turneringen. Bilder kommer jag att ta, om vädret tillåter det.
 

Follow on Bloglovin.....Hemligt projekt på gång!

Igår kväll så började jag på något som ni kommer att få se sen när det är klart. Det kommer bli helst perfekt! Men ha tålamod, då jag ska flytta ihop med Martin på söndag och på fredag, tidigt, har vi besiktningen. Det kommer att bli ännu mer perfekt!
 
Annars så har jag tränat lite, ätit frukost och ska hoppa in i duschen. Göra alla dessa saker som vi tjejer gör med ben, armhålor, ansikte, fötter och allt annat som finns! Så nu blir det lite ego-tid med mig själv.
 

Follow on Bloglovin.....Inspiration


Follow on Bloglovin.....Another Cinderella Story

 

Follow on Bloglovin.....Minuterna blir längre och längre ju mer man väntar

Börjar sakna min pojke så sjukt mycket nu. Han brukar vara borta hela dagarna då han jobbar. Men idag är det något som hänt med mig. Jag saknar honom, och inte bara lite heller, utan hur mycket som helst! KOM HEM! Vill bara kolla på en film och kramas under tiden, mysigt.
 
Sen kommer jag vara ensam hemma, ingen hund, ingen kanin och ingen ful hamster som kastar ner sin mat på golvet och springer i sitt skrikande hjul. Vi får se hur detta går. Jag kommer däremot ha en liten underbar katt att gosa med på dagarna.
 

Follow on Bloglovin.....Köket för min del nu

Magen börjar skrika efter mat, så det är väl bara att gå till köket och lagat något enkelt att äta. Det kommer bli gott vad jag än gör, för jag är hungrig!
 
Vädret ute ser inte alls roligt ut.. Vill ha sommar och sol! Inte mörka moln som när som helst börjar regna..
 
Bara för att jag älskar dig Martin "Gullungen" Iveslätt 

Follow on Bloglovin.....Beställt hem..

Träningspassen jag gjorde förut har gjort att jag känner mig helt slut. Vill bara sova! Men det ska jag inte göra, jag ska starta en film och sen blir det kanske att testa lite fler av passen jag hittade.
 
Jag har också beställt hem förstoringarna som vinnarna ska få, har också beställt ett exemplar till av bilderna som jag och Martin ska ha, sen också en som svärmor ska så av mig. Det kommer bli bra!
 

Follow on Bloglovin.....Första träningen på länge!

Igår kväll så låg jag och kollade runt på mobilen efter en rolig app med träning. Hittade en som såg rolig ut, Workout Trainer by Skimble.
 
Nu har jag testat två små träningsprogram och jag måste säga att den är riktigt givande och lätt att använda. Man kan leta efter hur mycket träningsprogram som helst. Jag har några sparade som jag ska testa dom närmsta dagarna.
 
De två som jag testade heter "Sexy lean legs" och "Beginner blastOFF!". Roliga och inte alls långa program på ungefär 20min vardera. Så nu i framtiden blir det mer träning för min del!