Follow on Bloglovin.....Ett inlägg idag

Idag gick jag upp tidigt för att gå på mötet med jobbcoachen. Det gick väldigt bra. Och nu ska vi laga lite mat innan vi åker iväg för att hålla i vår träning som vi har. Ska bli riktigt roligt.
 
Måste också säga det att snön har kommit och jag hoppas den stannar. Det blir mycket ljusare när den finns.
 
Jag har kollat på första avsnittet av Pretty Little Liars säsong 2. Blir att fortsätta sen när man kommer hem igen, när det nu blir. Då vi ska hem till mamma direkt efter och äta lite och sådant.
 

Follow on Bloglovin.....Pretty Little Liars

Oj, jag har väldigt snart kollat klart på första säsongen av en väldigt bra serie som heter Pretty Little Liars. Jag har velat se den sen den började men aldrig riktigt tagit tag i det. Nu ligger jag fastklistrad och har snart kollat klart på tjugiotvå avsnitt. Sjukt.
 
Så nu vet ni varför det inte har blivit så jättemycket uppdatering idag och igår. Kommer kanske komma ett inlägg till eller två idag. Det märker vi senare. Men jag har inte glömt bort det, aldrig att det händer.
 

Follow on Bloglovin.....Dagens Inspiration


Follow on Bloglovin.....Lugn solig morgon

Skönt att solen har bestämt sig för att komma hit igen och ge oss lite ljus. Underbart. Annars har vi haft regn och tråkigt väder.
 
Jag har duschat och ätit liten frulle. Igår såg vi att vi hade kiwi liggandes i kylskåpet, ännu en underbar sak. Så en sådan blev det och mackor. Mums. Kiwi måste vara det godaste som finns när den är riktigt sur och kall.
 

Follow on Bloglovin.....Perfekt spel till julklapp

Jag tycker verkligen om spelet Black Ops. Nu har det kommit en uppföljare av det spelet. Min lillebror vill ha det så jag ska lätt testa på det sen. Jag har hört att det inte var lika bra, men det är bara rykten.
 
För er som inte vet så är Black Ops ett skjut spel där man är två lag och skjuter ihjäl varandra. Det ser väldigt bra ut faktiskt, inte så mycket blod och annat äckligt. Så detta spel är ett av ungefär tre spel som jag spelar på mitt xbox, som tyvärr inte är ikopplat. Black Ops är ett riktigt roligt spel!
 
 

Bästa julklappen = Call of duty: Black Ops 2  

Follow on Bloglovin.....Snart bär det av!

Jag har varit med bästaste Emma en stund på dagen idag och kollat på Pretty Little Liars. Det var riktigt bra så nu har jag tagit tag i det och fixat hem det. Jag har velat se det ett bra tag nu, men aldrig orkat göra något.
 
Nu ska jag gå och byta om till träningskläderna, igen. Då vi inte kommer ha någon träning på torsdag, då det är skol-rugbyn då. Man vill inte vara där då. Så mycket ungdomar och liv. Så ska träna idag istället.
 

Follow on Bloglovin.....Elise Ryan klänningar 87% rabatt

Oj, var inne och kollade på Members.com nu och såg att dom säljer klänningar, fina klänningar till fest eller vardag för riktigt billiga pengar. Synd att man inte har dom pengarna över! Men då tänkte jag på er, mina läsare.
 
Kanske behöver du en klänning till jul eller nyår? Skriv en kommentar så bjuder jag in dig till hemsidan. Annars tar det några dagar innan du kommer in och då är erbjudandet redan borta.
 
Skriv en kommentar till mig att du vill bli medlem så bjuder jag in dig med en gång. När du blir medlem får du 50:- att handla för direkt. Så när du blivit medlem så har du 87% rabatt + 50:- att handla för. Sjukt?!
 

Follow on Bloglovin.....Dagens vill ha!


Follow on Bloglovin.....Cooking time

Nu är jag, äntligen, hemma igen efter mötet och sen en liten shoppingrunda på Maxi med älsklingen. Mötet var drygt, men tvunget att gå på. Handla var vi också tvugna till att göra. 
 
Vi har startat ugnen och potatis ska skalas och delas i klyftor. Ska bli så gott då jag är riktigt hungrig också. Annars lyssnar jag på musik och inget mer typ.
 

Follow on Bloglovin.....Första för idag

Igår somnade jag nästan som en stock när jag gick och la mig en liten stund efter älsklingen. Sen blev man väckt igen. Annars så tränade jag igår och var hemma hos mamma och åt lite och sådant roligt.
 
Nu sitter jag i soffan och väntar på att klockan ska närma sig tio då jag ska på möte, igen. Det blir mycket möten och sådant när man är arbetslös, iget jag gillar men måste göras. Funderar på att gå och lägga mig hos älsklingen igen, fast ändå inte för då kommer jag somna och då missar jag mötet. Negativt att lägga mig hos älsklingen och gosa lite.
 

Follow on Bloglovin.....Dagens Inspiration


Follow on Bloglovin.....Gick upp nu, men inte sovit något

Usch, vilken natt detta har varit. Jag vet inte varför, men jag har knappt sovit. Vi gick ändå in och la oss med den bärbara datorn för att kolla på volleyboll vid halv nio eller nio. Men jag somnade inte förrän två typ och sedan dess har jag vaknat jag vet inte hur många gånger.
 
Hur som helst så gick vi upp nu vid tio, men jag känner att jag kommer lätt att somna tidigt ikväll eller sen hos mamma. Vi ska äta brunch idag här och sen blir det middag hos mamma.
 

Follow on Bloglovin.....Morgonlåten!


Follow on Bloglovin.....Städat, julpyntat och tacos

Vår dag har varit helt packad idag. Vi har städat och städat. Även tagit fram lite julsaker och myst till det lite. Annars så har vi ätit tacos och varit i skogen och kastat alla våra stackars blommor som hade vissnat.
 
Nu sitter jag bara och tar det riktigt lugnt och imorgon blir det nog lite mer städning innan vi drar oss hem till mamma och kollar efter julsaker och äter lite innan träning.
 

Follow on Bloglovin.....En vecka till advent

Än så länge idag har vi städat och lagat mat. Riktigt skönt att städningen börjar komma igång igen. Jag vill ha det städat och fint till nästa vecka då det är första advent och man ska ta det lugnt och mysa med ljus. Börja julpynta och plocka fram och kolla hos våra mammor vad dom har att ge bort till oss. Det vi saknar är en gran. Måste verkligen hitta oss en sådan snart.
 
Nu sitter jag i soffan med en gullig katt och jag är supertrött. Jag har städat kliniskt inne i toaletten och duschen. Fast jag har lite kvar, faktiskt. Men sen blir det inte så mycket mer städning för mig idag.