Follow on Bloglovin.....Hemma igen i soffan

Hela dagen har vi spenderat hos mamma. Lagade mat, var ute med vovven och kollade på Final Destination ett och två. Dock började vi kolla på den tredje, men efter tre kvart så gick jag och älsklingen.
 
Nu sitter vi hemma i soffan och kollar på Simpsons. Riktigt trött är jag också. Så det blir en tidig natt idag. Skönt.
 

Follow on Bloglovin.....Dagens Inspiration


Follow on Bloglovin.....Lugn och skön morgon

Denna morgon har det inte hänt mycket på. Riktigt skönt måste jag få säga. Vi har ätit frukost bara och nu sitter vi bara och tar det lugnt en stund.
 
Jag ska starta tvn och kolla vad som finns att kolla på, om man nu hittar något att kolla på. Annars blir det någon film. Då är frågan, vilken?
 

Follow on Bloglovin.....Morgonlåten!

 Fanns ingen video..

Follow on Bloglovin.....Nu blir det natten!

Det har varit en lång dag idag med mycket skoj och trötthet. Jag följde med Martins mamma och kollade på skor. Hon hittade sig ett par som hon köpte. Riktigt kul! Jag köpte mig det guldiga halsbandet med kors från Gina. Då jag var tvungen att lämna tillbaka det silvriga då det började bli kopparfärgat. Fult som stryk! Men nu är jag nöjd igen.
 
Nu kollar vi på den andra Transformers. Eller kollar och kollar. Den är igång. En blue-ray-film är igång. Helt otroligt att den fungerar nu igen. Får dock se hur länge och vilka filmer som vill fungera också.
 
Funderar starkt på att gå och lägga mig nu. Det hade varit riktigt skönt att få sova en stund, eller bättre hela natten. Det ska jag nog göra.
 

Follow on Bloglovin.....Fungerande blue-ray igen!

Martin frågade sin mamma och pappa hur dom fick sin blue-ray att fungera igen efter vi kollade på Avangers. Våran blue-ray slutade spela blue-ray filmer efter vi såg den och sen hände det samma sak med hans föräldrars blue-ray. Skumt. Men nu äntligen fungerar dom båda igen. Så himla skönt. Ikväll blir det någon bra film vi inte har kunnat kolla på i över en månad. Hemskt.
 
Trodde den skulle fungera i alla fall. Nu fungerar den inte igen. En gång fungerade den i alla fall!
 

Follow on Bloglovin.....Lunch som tar tid men är godast

Vi bestämde oss för att ha bakad potatis och tonfiskröra till lunch idag. Hur gott som helst. Dock tar det tid innan potatisarna blir klara, men så värt det. Idag var dom "bara" inne en timme. Det blev riktigt bra av det. Min röra är populär här. Kul det.
 
Nu sitter vi bara och jäser alla tre. Så värt det. Jag lyssnar på musik genom älsklingens stora sköna hörlurar. Love. Förutom microfonen så tycker jag om dom. Den är bara ivägen.
 

Follow on Bloglovin.....Dagens Inspiration


Follow on Bloglovin.....Hur jag ser på träning

Jag har försökt att träna regelbundet, men det är inte min grej har jag märkt. De senaste gångerna jag försökte lägga upp ett schema på hur jag skulle träna så har det bara gått åt skogen. Hur mycket jag än försöker, så går det inte bra. Vill få in det som en vana, ett sätt att leva min vardag på. Jag vill inte ha det som tvång, utan som något som jag faktiskt tycker om att göra.
 
Så mitt enda tips till träning det är att man måste tycka det är kul. Men man ska ändå bli helt död på träningen, men ändå se det roliga eller sköna i det. Det ska inte bli tvång, för då kommer man inte fortsätta göra det. Och vill man då som mig, få in det som vana, så måste det vara roligt att göra det.
 
Jag har min volleyboll som jag tränar två gånger i veckan, måndag och torsdag. Även ett pass då jag är tränare, fredag. Vill gärna försöka få in att jag ska göra situps, rygglyft, armhävningar, utfallssteg och sådant varje morgon. Jag har tiden, men jag har inte riktigt tagit mig ork till att göra det. Det tar inte många minuter att göra det och det är inte jobbigt.
 
Hur ser du på träning? Har du någon vana inom det? Skriv gärna och tipsa!

Follow on Bloglovin.....Tidig morgon

Det blev en tidig morgon idag då Martins bror ska vara hos oss hela dagen. Han kom vid åtta åkte runt fem, tror jag. Jag vet inte, det är bara roligt. Han fick med sig lådan med julsaker som vi fick och så ska vi plocka ur den så hon får tillbaka sin fina låda.
 
Annars har jag ätit frukost och det blev bara en skål med keso, kesella, naturell yoghurt, banan, kiwi och fysta hallon och blåbär. Riktigt gott. Blev riktigt mätt också. Mm. Handla mer sådant ikväll. Dom höll till fyra portioner för mig så det blir riktigt bra.
 

Follow on Bloglovin.....Bjudna på middag sen träning

Huvudet dunkar och gör ont, men träning blir det ändå. För på lördag är det sammandrag, hemma. Ska bli så himla kul! Hoppas bara vi inte blir för många denna gång..
 
Nu har vi plockat lite hemma och snart blir vi upphämtade av älsklingens pappa som ska hyra en bil, så han behöver en till chaffis. Sen blir det mat, kolla i en låda med julsaker och träning på det. Ska bli ganska så kul. Hoppas det blir en bra träning bara. Varit dåligt med dom.
 

Follow on Bloglovin.....Mätt och trött!

Vi åkte in till stan en snabbis förut. Lämnade tillbaka halsbandet jag köpte där i lördags. Det började redan bli kopparfärgat.. Riktigt dåligt Gina! Jag hittade inte det halsbandet i guld istället. Så jag lämnade bara tillbaka det. Kollade lite i dom andra butikerna.
 
Sen åkte vi hem och åt kroppkakor och nu är jag supertrött och mätt. Funderar på att dra en tupplur nu till filmen som älsklingen startade. Det hade varit så värt det, verkligen. Så gör jag nog. Jag kommer somna i soffan med min lille kattunge. Mysigt!
 

Follow on Bloglovin.....Dagens Inspiration


Follow on Bloglovin.....Statistikmätaren fungerar inte?

Hela morgonen har mätaren varit konstig. Jag kan se inlägg och sådant, men just den delen som jag vill se fungerar inte. Statistikmätaren pratar jag om. Vill verkligen få den att fungera igen. Tycker den är spännande att titta på ibland.
 
Är det någon annan som den inte fungerar för?

Follow on Bloglovin.....Wonderful breakfast

Igår kväll så fuskade jag och smakade på kesellan som vi köpte igår. Jag tyckte den smakade som min naturella yoghurt som jag har hemma, fast i en mycket fastare form. Det var gott med andra ord. Men jag skulle inte kunna äta kesellan som den är från förpackningen.
 
Idag blev det en väldigt god frukost. Keso, kesella, banan, kiwi och frysta hallon och blåbär. Jag tog också ett glas juice och en ostmacka. Nu kommer jag vara mätt ett riktigt bra tag. Hur gott som helst är det!