Follow on Bloglovin.....Amazing cover!

Denna såg jag på en annans blogg och jag fastnade helt för hennes röst! Hans röst och hennes tillsammans är verkligen guld värt. Jag har suttit och lyssnat på några av hennes covers nu och har haft gåshud på benen. Fusk att vissa har den turen med rösten asså...


Follow on Bloglovin.....En från fotorundan


Follow on Bloglovin.....Free as a bumblebee


Follow on Bloglovin.....Påhittig

Jag har suttit några dagar och fixat med en ny design, men jag blir aldrig riktigt nöjd. Det är några smådetaljer som ska fixas till och sådant där. Men den är riktigt fin! Allt är gjort utav mig, (fått lite hjälp med koderna till bakgrunden bara), men det är väldigt lite. Ska försöka att fixa klart den idag eller så blir det till nästa söndag.
På måndag åker vi till Gotland och har det mysigt. Mamma, jag, Martin, lillebror, syster och mammas kompis. Kommer nog bli jättebra!

Follow on Bloglovin.....In my bubbleFollow on Bloglovin.....Katter och rullband?

Det var en på facebook som delade med sig av denna video och jag kollade på den och grät av skratt. Den är så himla rolig och Martin och hans bror skrattade ungefär lika mycket som mig. Det är verkligen något som ni måste kolla på. Ni måste kolla på hela annars missar ni det roliga!


Follow on Bloglovin.....Smokin' Aces

Vi kollade nyss på Animal Madhouse och det är ett bra program, ungefär som Djursjukhuset och liknande. Men nu ska vi kolla på Smokin' Aces och äta godis. Mysigt kommer vi ha det. Frågade också för ett tag sedan om älsklingen och jag kunde hitta på något på våran 1½års dag, men jag är troligtvist inte hemma då. Men får jag ingen praktik så hittar jag på något annat att göra som projektarbete. Hoppas verkligen på att jag får praktikplats!

Follow on Bloglovin.....Jag älskar svenskt sommarväder..

Det har regnat hela dagen och inte lite av det heller. Vi som skulle åkt in till stan och kollat på tyger till mig och köpa nytt schampo och balsam. Men det blev inget med det. Vi gick också hem till Martin för en stund sedan, vi är hos honom nu, och vi hade xbox, dator, kamera, sladdar och allt sådant med oss i påsar som låg i väskor. Tur att det klarade sig i alla fall. Synd nog så blev det inget jobb för älsklingen heller, på grund av vädret. Tråkigt.
Så nu sitter vi inne i värmen under täcket och spelar dator respektive xbox.

Follow on Bloglovin.....Lagar mat och annat

Vi kollade på Wimbledon förut och den är verkligen jättebra! En film som visar att man kan hitta kärleken under en turnering och bli bättre av det. Se den.
Nu lagar vi också mat och lite annat. Ska gå hem till honom efter vi har ätit, hade vi tänkt. Så får jag vara hemma hos honom medans han jobbar. Stackarn, om det fortfarande regnar. Så vi får se vad som händer.


Follow on Bloglovin.....Sov dåligt, igen

Jag har ingen aning om vad det är med mig. Vaknade inatt också runt samma tid. Men idag så låg jag bara still och kramade på pojken.
Men jag somnade om och sov en stund till. Skönt. Så sitter jag vid datorn igen och spelar. Ska nog snart gå och få i mig frukost och göra mig i ordning. Vi ska gå hem till sötnosen senare och sen kanske gå in till stan och kolla på tygerna.

Follow on Bloglovin.....Sverige - Japan

Kollade på USA mot Frankrike nyss och måste bara säga att USA är fortfarande mitt favoritlag! Dom gör alltid matcherna så spännande och roliga. Sist kunde jag inte ens fortsätta kolla på den. Förlängning och sen straffar. Hur ofta händer det i damfotboll, VM till och med. Typ aldrig.
Men nu ska jag gå och sätta mig framför en skärm igen över två timmar för att kolla på fotboll när Sverige spelar mot Japan. Hoppas verkligen Sverige vinner matchen för då kommer det bli en rolig match på söndag, finalen. Vet inte heller vilka jag hejjar på. Kommer nog sitta och hejja på Sverige men ändå USA eftersom dom är så himla bra!


Follow on Bloglovin.....Sova en stund till kanske?

Då vi vaknade väldigt tidigt idag, och var vakna en stund då också innan vi somnade igen och fick sova en timme till eller något sådant. Så har vi verkligen tänkt på att sova igen. En stund nu faktiskt till någon film som pojken min ska hämta. Nämligen hans tur att välja denna gången. Blir väldigt skönt att sova en stund till. Men bara en liten stund.


Follow on Bloglovin.....Ris, kyckling och beasås

Idag så blir det en god lunch. Ris, kyckling och beasås. Mums. Älsklingen gick nyss iväg för att köpa en till mjölk, då den är slut.. Jag själv går mellan köket och mitt rum för att spela lite och sådant där tråkigt. Efter maten blir det nog att gå hem till Martin, eller vad vet jag.
Jag ska också städa lite medans jag lagar maten. Det kommer gå så bra! Vill gärna ha det städat någon gång i livet. Det är fint, men jobbigt att hålla.
Måste springa till köket nu igen!

Follow on Bloglovin.....No sleep this night..

Jag vaknade väldigt tidigt idag, redan innan fem och då gick jag på toa och släppte ut Bella en stund. Hämtade också vatten till älsklingen som också vaknade för att jag gick ifrån sängen. Mamma vaknade också och gick på toa.
Tur nog så somnade vi om och sov till åtta i alla fall. Men vi gick inte upp och åt frukost förrän ett tag sen. Nu sitter vi båda vid varsin dator och spelar spel på Facebook. Kul va?

Follow on Bloglovin.....Överraskning när pojken kom hem

Älsklingen har nu kommit hem, duschat och så har vi gjort varma mackor och ätit. När han kom hem så hade han en överraskning med sig, jag visste redan vad, men jag fick det runt halsen och såg hur fint det var i verkligheten. Väldigt fint! Tackar hans mamma för det!! Det är ett halsband jag alltid har på mig, förutom när jag duschar och sportar och sådant.