Follow on Bloglovin.....En film att se nu i september!

En film som jag kommer vilja se nu i September är verkligen Lawless! Filmen verkar hur bra som helst, inte nog med det, det är bra skådespelare med i den. Kan det bli bättre? 
 
Såhär skriver SF:
"Filmen utspelar sig under förbudstiden i USA och är den sanna berättelsen om bröderna Bondurant - fräcka och orädda unga spritlangare som kom att bli legendariska brottslingar."
 
Det låter riktigt spännande och jag längtar till att få se den filmen. Biopremiär den 14 september!
 
Läs mer om Lawless!

Follow on Bloglovin.....Dagens outfit


Sweater/GinaTricot | Skirt/H&M | Over-knees/H&M | Rubber boots/Old

Follow on Bloglovin.....Dagens söta


Follow on Bloglovin.....Dagens Inspiration


Follow on Bloglovin.....Yesterdays outfit


Shirt/Bikbok | Shorts/Old | Shoes/Nelly.com

Follow on Bloglovin.....Lilla PipenFollow on Bloglovin.....Regnar fortfarande

En stund efter att jag kom hem från stan igår så hörde jag hur det vräkte ner på balkongen. Jag blev så himla glad att jag åkte hem just när jag gjorde det. Tänkte ta en bild sen på hur jag såg ut igår.
 
Men nu så regnar det fortfarande och jag hoppas att det slutar för jag ska hem till mamma sen och vara hundvakt. Ska snart också göra mig lite frukost och sen blir det att chilla resten av förmiddagen.
 Follow on Bloglovin.....Jurassic Park: The lost world


Follow on Bloglovin.....Det jag köpte idag


Over-Knees 2-pack | Isadora Build-Up Volume Mascara | Isadora Lipstick 155 | Dipliner by H&M

Follow on Bloglovin.....Dagens Inspiration


Follow on Bloglovin.....Dagens söta


Follow on Bloglovin.....Kom billigt undan idag!

Jag brukar alltid köpa en massa när jag är inne i stan. Men inte idag. Känner mig riktigt duktig. Köpte bara ett två-pack över-knä-strumpor, eyeliner, mascara och ett läppstift. Kommer självklart att visa er mina köp lite senare idag.
 
Ska även visa dagens outfit. En fråga till er läsare bara. Skulle ni vilja se alla dagars outfits i framtiden? Tror jag kommer ha tid med det nu när man är arbetssökande och hemma.
 Follow on Bloglovin.....Mot stan!

Nu ska jag skicka tillbaka ett paket från Nelly och sen bär det vidare in mot stan för att kolla runt lite bara. Riktigt skönt väder att gå på stan också.
 
Annars så har Pipen, kattungen som vi döpt, otroligt mycket damp just nu och jag orkar inte med han. Jag har tunna svarta tights som jag gärna vill ha hela. Därför åker jag in till stan. Dels för att det är så otroligt tråkigt att sitta hemma och glo hela dagarna!
 Follow on Bloglovin.....Upptäckt världen med Ebay

Jag har länge velat beställa hem något från Ebay. Imorgon blir det gjort. Igår fixade jag PayPal och idag satte jag över lite pengar till en sak som jag ska köpa när dom kommit fram. Så sjukt himla kul! Tror jag kommer bli fast där, som alla varnar en för. Det gör inget. För det är billigare än att fastna på t.ex. Nelly eller dessa hemsidor. Sjukt vad fattig man blir där.
 
Nu ska jag gå och fixa frukost innan magen slutar vara hungrig och mår illa i stället.
 Follow on Bloglovin.....Nu man önskar man hade en Iphone

För på nymobil.se så har dom riktigt snygga skal till just dom mobilerna. Varför finns inte dessa skal till min lilla mobil? Skalen är bland dom snyggaste jag sett hittills och kommer kanske att köpas som presenter till familjen och så vidare.
 
Detta är ett av skalen som jag skulle kunna tänka mig att ha, om jag nu hade en Iphone. Detta skalet är bara en utav många jag vill ha.