Follow on Bloglovin.....Första advent..

Äntligen är julen på väg hit! Tyvärr så har jag inte fått någon julkänsla ännu, då det regnar och sådant tråkigt. Så får verkligen hoppas att det kommer snart!
Idag så har vi bara tagit det lugnt, bakat lussebullar. Mums! Det ska vi snart gå och ta oss varsin och mumsa lite på.




Follow on Bloglovin.....FF, Föräldra Fritt

Nu så har mamma, syrran och mammas "pojkvän" eller vad man nu ska kalla det, åkt iväg till Ullared så jag och älsklingen är själva hemma med djuren. Ikväll blir det lite partaj med volleyboll tjejerna. Hoppas det blir kul! Men innan dess så är det lite annat som ska göras, städa klart det sista, baka lussebullar, åka och handla till ikväll och plocka fram allt.
Så jag kommer inte att skriva mer idag, om jag inte har en liten stund över. Det märker vi!

Follow on Bloglovin.....Magsjuk, eller något

Sitter hemma i min ensamhet och lyssnar på musik och ska starta en film och se om jag kan sova någon timme till. Sovit väldigt lite inatt tack vare att jag mår så sjukt illa och har ont i magen, inte allt kul! Så det blev att vara hemma idag, synd nog..
Hoppas bara det släpper till imorgon! Annars måste jag ställa in min lilla fest med tjejerna från volleybollen, och det vill jag verkligen inte göra!
Idag ska jag som jag redan sagt, ta det lugnt och försöka städa upp det sista och hänga in alla kläder och sådant. Sen så måste jag på till apoteket igen och köpa mig en ny tub med balsam till läpparna, då min syster snodde den jag köpte typ förra veckan.. Väldigt irriterande!!!!!

Follow on Bloglovin.....Lång vecka med jobb men ingen sömn

Det har varit en jobbig och slitsam vecka denna veckan. Allt började i fredags då vi började stressa lite för att vi i helgen skulle ha kalas på lördagen och skulle förbereda allt det. Sen på söndagen så var det volleyboll och vi åkte runt sex, på morgonen! Vi spelade hela dagen och var till slut hemma runt nio. Det var knappt någon sömn den natten mellan lördag och söndag, inte heller den mellan söndag och måndag då jag skulle upp till praktiken och vara där tills sötnosen slutar runt fyra, halv fem. Skönt!
Sen har det varit träningar, läxor och annat som har varit stressigt för en att göra också. Så jag har knappt sovit under hela veckan och nu har jag jättesvårt för att somna.. Typiskt mig..
Jag har en söt pojk som ligger i min famn och sover så gulligt, men inte blir jag trött av att titta på honom heller. Hate it!
Men nu ska jag kolla på filmen som jag startade, hoppas bara jag somnar till den! Ska försöka att stänga av den om jag somnar.

Follow on Bloglovin.....Frost och dimma ger en mysig känsla


Follow on Bloglovin.....11-11-11

Idag så är det den 11-11-11 och det blir bara en sådan till nästa år, sen blir det inte någon sådan dag på nästan hundra år. Tråkigt.
Men jag är hemma idag också.. Tar det väldigt lugnt med mina knän. Martin jobbar och ikväll ska vi åka upp till Timmernabben för att äta lite middag med en kompis som fyllt år. Kommer bli trevligt!
Nu sitter jag och kollar på filmen som vi hade igång igår kväll, nämligen filmen Flood.

Follow on Bloglovin.....Apollo Drive - Papercut


Follow on Bloglovin.....Hate my knees!

Jag gjorde något väldigt dåligt i tisdags på träningen, vet inte vad, men fruktansvärt ont gör det i alla fall. Den saken är säker! Jag var på praktiken igår och testade och allt sådant, men ont började det göra bara jag satt ner och så. När jag tog det lugnt..
Idag så gör det minst lika ont, vill bara amputera bort dom! Men det är dåligt..
Nu ska jag kolla på filmen som min sötnos kollade på igår efter att vi kollat på Another Cinderella Story. Han kollade på Hunted efter den. Bra film!


Follow on Bloglovin.....Väldigt roligt youtube-klipp!


Follow on Bloglovin.....Fullspäckad vecka

Denna veckan har och kommer att vara fullt planerad, från klockan kvart i sex på morgon till nio, tio på kvällen. Jag har äntligen fått mig en praktikplats, på Linnéuniversitetet, och stormtris hos dom! Så trevligt folk! Kanske kan ha något med att sötnosen och hans mamma jobbar där, så jag har varit där två eller tre gånger innan, men inte på den våningen jag är på, utan den högst upp.
Vi har också fullt upp med träningar (måndag, tisdag och torsdag), fredag är det middag hos en vän, lördag är det kalas för Martins mamma och på söndag åker jag iväg till Smålandsstenar för att spela volleyboll en heldal. Roligt!
Så jag har bara idag på mig att fixa allt som ska fixas denna veckan! Måste maila lite lärare och säga att jag inte kan denna veckan och att jag ska ta det på måndag (om inget planeras med praktiken).

Follow on Bloglovin.....Ser knappt ut ur fönstret

Idag är det verkligen dimmigt ute. Ser knappt ut till trädet som står sju till åtta meter ifrån lägenheten. Det är sjuk!
Min pojkvän har stuckit till jobbet och jobbar till tolv, sen kommer han hem till mig så ska vi äta lite av resterna som vi fick igår kväll. Makaronigegga, makaroner, bacon, gullök och turkisk yoghurt. Mums! Lite peppar i det också.
Nu sitter jag och kollar på filmen som vi hade igång igår kväll, då jag somnade efter kanske tio min. Så jag kollar på Hulken från 2003, igen. Fast jag inte har sett dom filmerna innan så ska det kanske bli spännande, kanske?

Follow on Bloglovin.....Sliten kväll

Nu är det film igång på skärmen i mitt rum. Jag stack iväg runt fyra och kom hem för kanske en och en halv timme sen. Då har vi hunnit laga lite mat, duschat och ändå tagit det lite lugnt en stund. Mysigt!
Vi har startat filmen Hulken som jag (faktiskt) inte har sett någon gång. Eller jag kanske har det när jag var liten, väldigt liten. Kanske.
Men nu ska jag kolla på filmen och gosa med min pojke!

Follow on Bloglovin.....3 Doors Down - Kryptonite

En väldigt bra låt! Som också är ganska så gammal. Man känner igen den från barndomstiden! Väldigt roligt.

Follow on Bloglovin.....Dagens outfit

Skjorta - Bikbok | T-shirt - Mammas | Skärp - Ullared | Jeansleggings - Jack&Jones
Fake-töjning - Växjö | Ring - Glitter

Follow on Bloglovin.....Absolut inget kul!

Det finns inget värre än att vara hemma själv, dag efter dag, då jag inte har någon praktikplats ännu. Men en som jag har mailat har svarat nu och jag hoppas verkligen att hon kommer med ett bra besked idag! Då kommer jag ha något att göra resten av veckorna på praktiken. Jippie!
Nu sitter jag och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar så man kan hänga upp den. Sen måste jag diska allt också, då vi aldrig gjorde det igår kväll, för vi kom hem sent. Orkade inte med det. Kollar också på filmen "Trubbel i paradiset", jag har inte kollat så mycket, men lite. Det är en riktigt rolig film!