Follow on Bloglovin.....Nelly's tävling!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Follow on Bloglovin.....Tävlar om ett halsband

Jag är med i www.epicfaiil.se tävling där man kan vinna ett valfritt halsband från www.beccadesign.se. Hade jag vunnit hade jag valt detta snygga ankarhalsband.

Follow on Bloglovin.....Film

Älsklingen är nu hemma hos mig igen och har precis duschat och hämtat något att äta. Själv så lägger man över en film till usb-minnet så man kan kolla på film.

Follow on Bloglovin.....Papa's Taco Mia

Sitter och spelar ett spel på Jesper.nu, vilket är ganska så kul och kan spelas när man har tråkigt. Underhållande spel som går ut på att göra tacos på beställning. Väldigt roligt.

Klicka på bilden och kom till spelet.

Follow on Bloglovin.....Städa, plocka och allt tråkigt

Filmen är nu slut och då ska jag se till att städa lite till. Så att det händer något här inne någon gång. Måste göra plats för tvättkorgen som mamma har/ska köpa till mig idag. Det kommer bli så mycket bättre med en sådan i rummet. Men nu är det en massa papper, skräp, tavlor och annat på golvet som måste plockas undan och sedan är det bara att dammsuga och plocka på andra ställen.

Bild från promenaden.


Follow on Bloglovin.....Honey


Follow on Bloglovin.....Promenix

Ska gå en runda nu och jag har självklart med mig kameran så att jag tar lite fina bilder i denna härliga sommarväder, blåsigt och lite molnigt. Älsklingen ska till en kompis och sen ska han hjälpa till med träningen. Han är hemma igen lite efter sju och då ska han (säkert) duscha och sen blir det nog film. Mysigt.
Men nu ska jag gå ut på en promenad ett tag.

Follow on Bloglovin....."Cause I wanna feel the thunder, I wanna scream"

Let's go back 
Back to the beginning 
Back to when the earth, the sun, the stars all aligned 
'Cause perfect, didn't feel so perfect 
Tryin' to fit a square into a circle was no life 
I defy... 

[chorus:] 
Let the rain fall down 
And wake my dreams 
Let it wash away 
My sanity 
'Cause I wanna feel the thunder 
I wanna scream 
Let the rain fall down 
I'm coming clean, I'm coming clean, oh... 

I'm shedding 
Shedding every color 
Tryin' to find a pigment of truth beneath my skin, oh 
'Cause different, doesn't feel so different 
And going out is better than always staying in 
Feel the wind 

[chorus:] 
Let the rain fall down 
And wake my dreams 
Let it wash away 
My sanity 
'Cause I wanna feel the thunder 
I wanna scream 
Let the rain fall down 
I'm coming clean, I'm coming clean 

Rain fall down 
(I'm coming clean) 
Rain fall down (He-yeah) 
Rain fall down... 

Let the rain fall, 
Let the rain fall, 
I'm coming clean... 

[chorus:] 
Let the rain fall down 
And wake my dreams 
Let it wash away 
My sanity 
'Cause I wanna feel the thunder 
I wanna scream 
Let the rain fall down 
I'm coming clean 

[chorus:] 
Let the rain fall down (Oh, I'm coming clean) 
And wake my dreams 
Let it wash away (Oh, I'm coming clean) 
My sanity 
'Cause I wanna feel the thunder (Let the rain fall) 
I wanna scream (Let the rain fall) 
Let the rain fall down (Let the rain fall) 
(I'm coming clean) 
Let the rain fall down 

Mmm, oh-oh-oh 
Let's go back 
Back to the beginning

Follow on Bloglovin.....Hänga tvätt

Kom på medans vi åt att jag startade en tvätt för några timmar sen. Så nu måste jag hänga upp den så det får torka. Sen ska jag köra en till så att jag får tillbaka mina kläder. Måste köpa mig en tvättkorg som jag kan ha inne på mitt rum.  Ska också börja tvätta själv, gå ner till tvättstugan och lära mig den och allt sådant. Så man kanske får behålla sina kläder för sig själv..


Follow on Bloglovin.....Grillningen igårFollow on Bloglovin.....Objektivet typ sålt!

Det känns så bra att äntligen ha fått det, nästan, sålt nu efter nästan ett halvår som det bara har stått och dammat. Förutom att min j*vla syster har använt det och sagt att det var hennes och allt sådant. Men nu är det i rätta händer igen och säljes kanske idag eller imorgon. Förhoppningsvist denna veckan. Får se om hon gillar det. I sånna fall ska det ända bort till Skellefteå, (hur det nu stavas), till sin ägare.


Follow on Bloglovin.....Hade tråkigt: hängde sin hund på tork

En tonåring i Filippinerna hängde upp sin hund på tork. Det skulle han inte gjort. Nu riskerar han åtal.
Jerzon Senador från Calamba söder om Manila kan fällas för grymhet mot djur. Och han gjorde det inte ens för att den lilla valpen var blöt. Han hade bara långtråkigt. Efter att hunden hängts upp på tvättlinan med klädnypor i skinnet fotograferade Senador sitt tilltag ur olika vinklar. Sen lade han upp bilderna på Facebook.
Djurvänner upprörda
Men han drog inte bara på sig myndigheternas uppmärksamhet. Tusentals arga djurvänner bombarderade tonåringen med upprörda inlägg. Många kräver att Jerzon själv ska få utstå samma behandling som han utsatte valpen för, rapporterar Daily Mail.
Bad om förlåtelse
Gärningsmannen själv verkar dock snabbt ha insett sitt misstag. Han tog bort bilderna från nätet och bad om förlåtelse för sin dumhet. – Till alla djurälskare världen över: Jag hoppas ni kan förlåta mig och jag lovar att aldrig göra om det här.

Asså, när man läser detta blir man ju bara arg. Varför göra så mot hunden bara för att man har lite tråkigt? Blir så arg på sådant. Hoppas han fick något straff mot detta även fast han säger att han är ledsen och inte göra om det, han har ju fortfarande gjort det. Eller hur?!

 


Follow on Bloglovin.....Nyvaken och fin

Jag har precis vaknat och varit och gosat lite med Bella och Skrållan, (kanin och katt). Snart så blir det nog att gosa med älsklingen som ligger bredvid mig och fortfarande sover. Han ska få vakna själv idag, så snäll jag känner mig. Nu ska jag spela Bunny Charm. Det är ett roligt spel där du är en kanin som ska döda fingrar och händer. Låter kanske inte så roligt, men testa!


Follow on Bloglovin.....Godnatt på er

Filmen är nu slut och tagit lite bilder på solnedgången som är så fint rosa. Mamma kom precis hem och sådär. Älsklingen och jag ska göra oss iordning för att sova, ungefär. Startar nog en film och somnar till, som vanligt. Så får vi se vad som händer imorgon.


Follow on Bloglovin.....Disk, disk eller disko?

Vi har precis ätit det gudomligt goda köttet som vi fick med oss hem efter vi varit på beachen i fredags. Åt det tillsammans med potatissallad och drack saft till. Sparade även några bitar till lilla mamma när hon kommer hem. Så nu står vi och diskar all disk vi hittade i lägenheten och sen blir det att kolla på Mamma Mia!
Tog lite bilder innan vi åt som jag ska visa er efter filmen.