Follow on Bloglovin.....Klickat hem mig en sak

Nu är jag väldigt nöjd. Klickade hem mig en väska för 699:- och är väldigt nyfiken på att få se den i verkligheten. Den kommer verkligen att förändra min packning till skolan och andra ställen. En bra väska för mig som vill ha med sig datorn, kameran, lite objektiv och andra tillbehör när man ska gå till skolan, kompisen, pojkvännen, någon match, träning eller något. Verkligen nöjd!
Hoppas på att den kommer på fredag, annars kommer den till mig på måndag och då blir jag riktigt glad!

En låt av Taylor Swift, White Horse

Follow on Bloglovin.....Vill också leva så här!

Finns det något mer underbart än att se den här videon? Jag känner friheten, glädjen och allt som man kan nämna om den. Jag har tittat igenom nästan alla hennes videos på youtube och alla är minst lika underbara och roliga. Jag tycker ni ska ta och kolla in lite av dom.
Jag ska börja rida. Eller testa lite till i alla fall. Kanske redan på söndag, om hon har tid. Det ska bli kul att komma dit ut igen och hälsa på och kanske ta lite bilder, men först och främst rida och ha kul!


Follow on Bloglovin.....Godmorgon och god natt

Vi somnade en liten stund efter att mamma kom hem, runt, jag har ingen aning. Men vi sov fram tills halv nio, då sötnosen ville spela lite kort och jag skulle gå på toa. Tog en stund innan toan var ledig, så jag gosade med Bella, kaninen under tiden och borstade tänderna.
Nu sitter vi i sängen och kollar på Spy Game, ingen aning om vad det är för film, men den är med i mitt tjocka fördral som har sex filmer. Så vi får se vad vi säger om filmen. Jag kommer nog somna direkt när jag stängt av datorn.

Follow on Bloglovin.....Snart dusch

Efter vi hade rott så har jag ännu inte duschat, då jag inte orkade göra det i skolan när jag ändå slutade efter jag hade pratat lite. 
När jag kom hem så började jag med maten med en gång och haft koll på den hela tiden.
Nu sitter jag bara i sängen och spelar lite dator. Kul. Nej. Så jag funderar på att gå och duscha snart så jag kan fläta mitt hår så det blir fint lockigt imorgon när jag hade tänkt att ha lite sånna kläder som passar till det. Men jag ska bara sitta här en stund till och spela lite, sen ska jag duscha!

Follow on Bloglovin.....Uppe med tuppen idag

Idag så skulle vi samlas med klassen utanför Fredriksskans vid kvar över sex. Kvart över sex! Vet ni hur tidigt det är eller?! Men vi kom dit, dom flesta av oss i alla fall. Vi skulle ro i roddbåtar. Det var väldigt kul och skönt att göra så tidigt på morgonen. Jätteskönt var det! Ska kolla lite på vad det korstar ett år att vara medlem och ro lite varje dag.
Efter det så var klockan åtta och vi skulle bara prata med en angående praktiken och det gick väldigt bra. Jag måste bara fixa mig en liten portfolio först, som jag kan söka praktikplats med på någon tidning. Hoppas verkligen det går vägen nu för mig! Skulle göra så mycket nytta för projektarbetet om jag fick praktik hos någon tidning.
Sen så cyklade jag hem och nu har jag precis skalat och delat potatis till klytor som jag kan ha kebab till. Mums!

Follow on Bloglovin.....E.L.F.

Idag, fram till i midnatt idag, så har E.L.F. en kampanj då jag får halva priset på hela min beställning. Då tänkte jag, att eftersom jag ändå har tänkt att beställa där ifrån ett väldigt bra tag, att jag tar och klickar hem lite saker. Men då krånglar min internetbank med mig. Jag kan inte logga in på min bank och allt. Sen när jag skulle skaffa e-legitimation, så vägrade det också att fungera.
Tur är att jag har världens bästa pojkvän, som testar att fixa det från hans bank och sådant. Så får jag sätta över lite pengar till honom om det fungerar.

Follow on Bloglovin.....Min dator!! <3

Nu äntligen så kan jag använda min egna dator hemma, så att sötnosen kan få använda sin i lugn och ro. Fast jag redigerar fortfarande mina bilder där. Då jag bara har CS3 och kan inte öppna .nef filer i det som jag kan göra i CS5 som jag fixade på hans dator för ett tag sen. Dock bara test nedladdning, så när hans är slut så fixar jag det på min dator. Smart va?
Sitter och fixade nyss spotify på datorn. Nice! Måste dock flytta över alla mina bilder och sådant till min dator så jag kan lägga upp bilder och så här och annat.

Follow on Bloglovin.....Sovmorgon

Idag så börjar jag inte förrän 12.15, vilket känns väldigt skönt! Vaknade även i natt av att det regnade som bara den och blixtrade till några gånger. Då var jag vaken ett bra tag.
Vi har ätit frukost och nu sitter vi och kollar på någon trollkarlsfilm, eller jag kollar bara emellanåt.


Follow on Bloglovin.....Film nu

Nu tittar vi på film efter att Martin kommit hem, ätit lite och duschat. Så tittar vi just nu på någon film som heter Kick ass girls 2, ingen aning om vad det är, men den verkar sjuk bara.
Sötnosens lag vann med 3-1 idag. Imorgon så är jag ledig på morgonen, väldigt skönt att man kan sova ut lite! Ska gå och borsta mina tänder nu och stänga av datorn så man kan sova nu. Ska fläta håret lite också.

Follow on Bloglovin.....Fear Factor USA

Nu sitter jag och kollar på tv samtidigt som jag kollar lite kläder och sådant på datorn. Vi åt päronpaj för en stund sedan och det var väldigt gott. Martin är nu och spelar fotboll. Eller dom har inte börjat än, men han är iväg och ska spela fotboll om en liten stund. Så är det. Sitter alltså hos honom själv, eller inte själv. Bara utan honom. Det är jag inte så van vid.
Spelar lite på www.king.com också. En väldigt rolig sida om man bara ska spela en stund.

Förlåt för en tråkig blogg med inga bilder längre..

Follow on Bloglovin.....The white rose


Follow on Bloglovin.....Some grass

Var ute och tog lite bilder medan älsklingen sparkade lite boll ute på trädgården. Inte så många bilder, då jag vill gå till andra ställen och hittar saker i naturen att ta kort på. Men det gör jag ikväll när han spelar match. Bara det att det är lite mörkt ute då. Men det fixar jag ändå!


Follow on Bloglovin.....Part; 3: Kalmar FF - IFK Göteborg


Follow on Bloglovin.....Part; 2: Kalmar FF - IFK Göteborg


Follow on Bloglovin.....Part; 1: Kalmar FF - IFK Göteborg