E.L.F.

Idag, fram till i midnatt idag, så har E.L.F. en kampanj då jag får halva priset på hela min beställning. Då tänkte jag, att eftersom jag ändå har tänkt att beställa där ifrån ett väldigt bra tag, att jag tar och klickar hem lite saker. Men då krånglar min internetbank med mig. Jag kan inte logga in på min bank och allt. Sen när jag skulle skaffa e-legitimation, så vägrade det också att fungera.
Tur är att jag har världens bästa pojkvän, som testar att fixa det från hans bank och sådant. Så får jag sätta över lite pengar till honom om det fungerar.

Kommentarer
Postat av: Tezzilicious - Bloggen om Foto & Skönhet

sv; ursäkta på sent svar! Men ja jag har beställt flera gånger från ELF och jag älskar det <3 Rekommenderar dom verkligen! Men man måste skriva sitt konto nr men den det är säkert. jag har då inte råkat ut för nått. Så passa på ^^,

2011-08-29 @ 20:04:06
URL: http://tezzilicious.blogg.se/
Postat av: Tezzilicious - Bloggen om Foto & Skönhet

sv; okej! Men jo dom har ju typ alltid bra erbjudande som gratis frakt eller gåvor eller rabatter ^^ Ändå är dom så billiga :D

2011-08-29 @ 20:47:30
URL: http://tezzilicious.blogg.se/
Postat av: Johanna

Bra och ha pojkvänner ibland... :)

2011-08-29 @ 21:52:04
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: Malin www.mwphotos.se

svar: Tack, vad roligt att du tycket det! :)

Haha precis, kaniner är jag inte så mycket för längre eftersom vi haft så många, haha. Och marsvin är enligt mig mysigare och roligare eftersom de gör lite ljud ifrån sig, haha! :)

2011-08-30 @ 09:57:58
URL: http://lillaskrollan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: ETT MÅSTE VID TÄVLINGAR!

URL/Bloggadress:

Kommentar: