Follow on Bloglovin.....LOL


Follow on Bloglovin.....Bland det finaste jag sett och hört!

Hittade detta youtube-klipp på en blogg och jag var tvungen att kolla på hela. Grät och grät. Så himla fint! Helt otroligt. Ni bara måste kolla på det, så otroligt vackert.
 

Follow on Bloglovin.....Mina tre IsaDora läppstift

Jag tänkte ta och visa mina tre läppstift från IsaDora, vilket är dom enda läppstiften jag har. Jag tycker det är riktigt fint med läppstift ibland. Det händer inte ofta jag har på mig det heller. Vilket är riktigt synd för det är så fint!
 
Så här är mina tre olika färger som jag har. Jag tycker att deras läppstift är riktigt bra och det känns bra på läpparna. Det håller väldigt bra också, enligt mig. Tänkte inte skriva så mycket om dom, utan ni får titta på bilderna istället.
 
Jag är inte heller bäst på att lägga stiftet på läpparna och nu gjorde jag det bara lite snabbt för eran skull.
 
Från vänster: 132 Spring Rose, 47 Summer Red, 155 Zinfandel
  
  

Follow on Bloglovin.....Dagens Inspiration


Follow on Bloglovin.....The Hunger Games


Follow on Bloglovin.....Nu känns det rätt!

Jag har varit väldigt dålig på att blogga enligt mig nu i helgen. Men jag har haft så mycket att göra. Städa, flytthjälp, kalas, besök och allt sådant. Jag har inte haft tid till att sitta vid datorn och fixa då. Men nu känner jag att jag kommer igång igen. Ska bli så skönt!
 
Annars så har jag ätit frukost och sagt hejdå till en vän som flyttar idag. Han sov hos oss då han inte har någonstans att bo i staden längre då alla möbler är någon annan stans. Men nu ska jag och älsklingen starta en film och bara mysa framför tvn en stund.
 

Follow on Bloglovin.....Dålig bloggning!

Idag har jag som sagt hjälpt till att bära möbler och massa annat som ska flytta med en kär vän. Riktigt tråkigt, men sånt är livet. Jag har också lyckats få näsblod idag igen. Jag fick det igår kväll när vi kollade på film och nyss när vi var och handlade lite. Lyckat.
 
Nu ska vi snart kanske äta lite och jag ska hoppa in i duschen för ikväll blir det kalas för Martins lillebror. Då blir det att göra sig fin. Lite kanske i alla fall. Så det kommer kanske något mer inlägg innan vi åker iväg. Det märker vi. Annars kanske det kommer ett ikväll när vi kommer hem igen.
 

Follow on Bloglovin.....Nu väntas en lång dag

Igår kväll så blev jag och Martin bortbjudna på middag av en riktigt bra vän till oss. Vi hade så otroligt roligt och kvällen slutade inte på restaurangen, vi fortsatte hemma hos mig och kollade på film och drack cola. Han ska flytta imorgon till en annan stad. Men det är ändå kul för honom.
 
Nu ska vi bara klä på oss, äta lite och sen gå bort till honom och hjälpa han att bära ner det sista i lastbilen så kommer vi få en nattgäst idag till söndag. Känns riktigt bra!
 

Follow on Bloglovin.....Är du ett Nelly-fan eller trend-nörd?

Är du ett Nelly-fan? Då ska du kolla in detta! Dom har kommit med två nya kollektioner. En som heter Rebecca Stella For Nelly och en som heter Issue 1.3. Två riktigt snygga kollektioner med andra ord. Det finns mycket där som jag gärna skulle ha i min garderob.
 
Alla som tycker om mode kommer tycka om dessa kollektioner. Då som är riktigt snygga och trendiga. Känner du igen dig? Är du en mode-tönt? Eller tycker du bara om att klä dig fint och trendigt?
 
Det sägs att det svarta är tillbaka nu i höst och dessa kollektioner håller även på det. Kollektionerna innehåller färgerna svart, guld, silver, blått, rosa, brunt, biege, och vitt. Färger som jag hört ska vara riktigt inne nu när hösten kommer.
 
Jag tycker verkligen du ska ta och kolla in deras nya kollektioner med en gång. Du kommer troligtvis att hitta något som du fastnar för. För det gjorde jag med en gång. Behövde inte kolla igenom allt, jag hittade en tröja direkt som jag vill ha på mig just nu.
 

Kläderna i videon är från Rebecka Simonssons kollektion Rebecka Stella  

Follow on Bloglovin.....Det där med mat..

Nu tänkte jag skriva lite om mat. För jag vet att nästan alla tjejer vill gå ner i vikt, fast dom oftast inte behöver göra det. Det är media som gör att vi tjejer, oftast tjejer, mår dåligt över sina kroppar. Känner du dig träffad? Jag kan lova dig att du är inte ensam om att göra det. För vem vill inte se ut som modellerna på tidningsomslaget?
 
Men det var inte det jag skulle prata om. Mat skulle jag prata om. Vad tycker du är bra att äta och vad ska man undvika att äta? Nästan alla tycker att man inte ska äta godis, sötsaker, läsk och allt som har med det att göra. Det är också många som tycker att man ska undvika kolhydrater för att det är det som alla känner såhär för. Kolhydraterna gör mig fet. Visst stämmer det. Men man ska inte undvika dom heller. Tränar man behöver man dom. Kroppen behöver få energi från något. Det får vi av just kolhydraterna. Så ni som känner er träffade här, ta nu åt er.
 
Såhär tänker jag med mat. Ät och var glad! Men ät med måtta. Ät det du är sugen på och rör på dig. Ta inte bussen till skolan eller jobbet. Cykla eller gå. Eller bara ta promenader eller ta en tur på cykeln. Det skadar faktiskt inte. Så jag säger "Ät det du tycker om och rör på dig!". Enligt mig är det faktiskt den bästa kombinationen du kan få.
 
Så länge som du mår bra psykiskt så brukar man må bra fysiskt också. Du är du och du är inte modellen på tidningen. Du är speciell och du kommer aldrig att bli någon annan.
 

Follow on Bloglovin.....Home sweet home

Nu är jag hemma igen och har paketerat ett paket som ska till Emma. Hoppas hon blir nöjd! Under tiden som jag var borta så fick älsklingen fixa tvätten sålänge. Tur att det inte är så mycket kvar nu bara. Så jag slipper. Men jag har varit på möte och det gick väldigt bra faktiskt. Nytt möte på torsdag.
 

Follow on Bloglovin.....Godmorgon på er!

Jag gick precis upp och satte mig i soffan. Självklart så följde mammas pojke med mig och la sig bredvid mig. Så gulligt! Annars så måste jag snart göra mig iordning då jag ska på möte vid nio. Mer än det säger jag inte.
 
Det var så skönt att äntligen kunna träna igen! Dock så behövde jag vila lite då och då. Men det gick så sjukt bra igår. Åååh, vad jag har saknat att träna. Bara träna. Så hade vi tränarmöte efter träningen och jag och Martin är nu tränare och ska befinna oss på Öland och träna småbarnen. Ska bli så kul! Dock så kom vi på igår, efter mötet, att det var en väldigt dum tid.
 
Nu ska jag gå och koka ägg för det är jag riktigt sugen på och sen blir det att byta ut morgonrocken mot lite kläder istället. Fast den är mycket skönare än kläder så tror jag det blir bäst så.
 

Follow on Bloglovin.....Vilken morgon..

Det första vi gjorde var att städa klart det som vi inte orkade göra igår. Det gick väldigt fortfaktiskt! Nu är det bara smått kvar, vilket går fort när man väl gör det. Men vi har sagt att innan helgen så ska det vara städat så vi kan ta det lugnt och ha en myshelg.
 
Vi har precis kommit upp efter att ha varit i tvättstugan och kört igång första omgången med tvätt. Skönt att det kommer bli gjort nu. Bara två omgångar till! Alltså sex tvättar blir det idag.
 

Follow on Bloglovin.....Morgonlåten!


Follow on Bloglovin.....The Simpsons VS Family Guy

Nu vill jag faktiskt veta vilket av dessa två program som är bäst enligt dig. Jag personligen tycker Family Guy är aningen bättre är the Simpsons, vet inte varför men det är något som gör att det är bättre.
 
Så nu vill jag veta, vilket tycker du är bäst?