Follow on Bloglovin.....Pizza, cider och nykommen!

När Martin hade slutat jobba så skulle han in och köpa raketer och cider till oss två. Världens kö sa han att det var! Det tror jag säkert, det är nog ingen annan i hela Kalmar som ska festa imorgon va? Men vi har dom ikväll. Några olika smaker som vi testar och sådant.

Nyss så åt vi en Pollo, (kyckling, bearnaissås, paprika och det vanliga på), och tog oss en cider som hette "vinter". Inte direkt god, men vi har i alla fall testat den nu!

Just det! För ungefär tre timmar sen så kom mammas "gubbe/pojkvän" hem till oss med en liten hundvalp som jag och Martin alltid varit negativ mot, vi bor redan i ett zoo och så kommer en hund. Men han var väldigt söt och tycker om mig och Martin. Han sov typ på våra fötter när vi åt, när jag satt på golvet så hoppade han upp och sov där ett bra tag innan jag flyttade på honom.


Follow on Bloglovin.....Tvn fungerade inte..

Jag vaknade första gången vid tjugio över fem och låg då vaken fram till att Martin och dom hade åkt, runt åtta. Sen somnade jag igen och vaknade halv tio eller något.

Då kände jag att jag måste ha slagit huvudet i väggen eller liknande. Tvn fungerade inte heller, samma problem som igår när den inte fungerade för mig. Typiskt. Men nu visste jag vad jag skulle göra åt det i alla fall.

Nu är det fixat och jag tittar på Rec 2. Ingen superläskig film, bara lite ryslig.

Follow on Bloglovin.....Ny familjemedlem!

I tisdags så kom det en ny familjemedlem till mig och Martin, han köpte sig nämligen en systemkamera av en. En Nikon D60. Gammal, men fungerar och är lätt att använda! Precis som första ska vara, enligt mig.

Den är i väldigt bra skick och krånglar inte eller något fel på den alls. Nöjd är vad han är!

Det första han märkte var att en inställning var fel, när man halvklickar på avlösaren så skulle snabbmenyn komma upp, det gjorde den inte. Så vi cyklade hem till mig och kollade på kameran som står där. Han hittade och nu är den precis så som han vill ha den.

Mer information kommer någon gång. Det är nyår och jag har lite kläder att visa er som jag köpt på rean och allt som jag fått i jul. Det kommer någon gång som sagt!


Follow on Bloglovin.....Solen, bestäm dig!

När man sitter i Martins rum, i sängen, och sitter vid datorn så lyser solen rakt in i ögonen på en. Det värsta just nu är att solen inte kan bestämma sig om den ska lysa eller om den inte ska det. Molnen åker förbi den hela tiden och det är ganska jobbigt för mig som sitter här och kollar på tv och sitter vid datorn. Fick dra ner persiennerna imorse, men nu drog jag upp dom igen, men ska dra ner dom igen. Just för att solen inte kan bestämma sig!

Sitter och redigerar bilderna som jag tog på den nya familjemedlemmen som Martin köpte i förrgår. Så snart kommer det ett inlägg om den också.

Follow on Bloglovin.....Regnig dag i Kalmar

Idag är det verkligen inget charmigt vänder ute. Det regnar och det blåser väldigt mycket. Bara att tvätta ansiktet med alla dom produkterna som jag visade förut tar ungefär 1,5 timme. Så det är inget som man gör på morgonen innan skolan.
Sitter hemma hos Martin, nästan i min ensamhet, men hans lillebror som spelar dator. Ätit frukost och om en stund så blir det nog mat. Tror att hans pappa kommer hem till lunch. Men man vet ju aldrig. Så tänkte vänta en stund för att vara säker på om han kommer eller inte. Hehe.

Follow on Bloglovin.....Ansiktsrengörings produkter

För ett tag sen så fick jag hem en katalog från Oriflame och jag kikade genast i den. Då hittade jag mig ett par billiga produkter som jag kände att jag kunde testa. Så jag köpte hem mig hela serien av dom små tuberna för att testa. Jag har sagt ett bra tag innan dess att jag ska börja ta hand om min hy och mitt hår, men det blev aldrig av.

Men nu har jag några som jag har använt ett tag nu och måste verkligen säga att jag älskar dofterna av dom alla! Det var det första jag märkte. Sen testade jag att använda dom och det kändes verkligen att dom gjorde nytta. Detta är en serie som jag kommer att fortsätta med ett bra tag framöver.

Utöver dessa saker så har jag min vanliga tvål som jag köpt på apoteket, ACO Spotless Face Wash, den gör min hy lite torr, men den rengör verkligen på djupet.

Från vänster; Mouisturising Gel Mask, Purifying Clay Mask, Exfoliating Peel-Off Mask, Refreshing Gel Mask

Från vänster; Antioxidant Day Cream, Antioxidant Night Cream

Follow on Bloglovin.....Älsklingen köpt sig en kamera

Igår så var vi inne på stan för att träffa en som Martin skulle köpa en kamera av och vi träffades och nu har han sin kamera. Sin första egnenköpta kamera. Begagnad dock, men det kvittar i detta läget! Han köpte sig ett Nikon D60 hus som har har fått testa lite med hemma innan, då pappa har en sån som bara står hemma hos mig och dammar.
Så nu, nu har han sin kamera som han ska leka med t.ex. i Sälen sen när vi är ute och åker skidor och allt vad vi nu gör. Det kommer bli så bra! Jag får nu också ha min egna kamera ifred och jag har en reservkamera ifall min skulle gå sönder eller inte ha något batteri när jag ska använda den. Perfekt!

Bilder får ni se sen.

Follow on Bloglovin.....I could really use a wish right now

Denna natten har jag sovit väldigt dåligt, jag vaknade runt fem och somnade typ inte igen. Jag slängde ut katten och stängde dörren, men då började ju hon klösa på dörren istället.. Jag hämtade hörlurar och startade musik och försökte sova, fungerade inte heller. Eller så var det just det det gjorde, för jag tror att jag drömde något liknande som filmen vi tittade på igår kväll, a nightmare on Elm street, och musiken tystande inte och jag hörde den hela tiden. Läskigt!
Men snart ska jag också cykla iväg till Martin där han redan är för att hans lillebror är sjuk och jag ville inte cykla direkt när jag vaknade. Dum jag är! Blir att klä på sig och fixa sig lite fort och cykla iväg.


Follow on Bloglovin.....Inget maraton idag inte..

Mitt xbox ville inte ta emot filmerna som vi lagt på usb-minnet. Så nu blir det en annan film istället "A nightmare on Elm street". En annan väldigt bra film om man frågar mig!
Vi hade glömt bort att vi körde igång en maskin med tvätt för jag vet inte hur många timmar sen och den tog bara en timme att bli klar, ändå så hann vi glömma den.. Men nu hänger det i alla fall på tork och imorgon bitti blir det en maskin till!

Follow on Bloglovin.....Saw maraton

Nu ska jag och sötnosen snart börja kolla på första Saw filmen, för att sen kanske kolla på andra efter den? Vi ska nämligen kolla på alla nu, igen. Blir kanske att köpa boxen i blue-ray någon gång?
Igår och idag så har vi kollat på Jurasik Park filmerna och dom är väldigt bra! Blir att köpa dom på blu-ray, enligt pojkvännen. Vilket jag verkligen går med på!
Annars så har vi inte gjort så mycket idag, varit inne en liten stund i stan på rean och jag hittade mig lite saker (visar imorgon) och Martin hittade sig ett par snygga jeans!

Follow on Bloglovin.....Ingen snö, ingen julkänsla

Imorgon är det trots allt jul och vi har ingen snö. Så jag har ingen julkänsla och förkylningen sitter fortfarande i, väldigt mycket! Den har satt sig lite i ryggen nu.. Som gör ont! Nyser göra jag hela tiden och snorar.
Sen blir det till Hansa med sötnosen för att handla dom sista julklapparna, vilket jag bara har just min pojkvän kvar att köpa till! Men vet ungefär vad jag ska köpa, så det blir enkelt.


Follow on Bloglovin.....Why should it be so hard for you to understand that you not always can have what you want?

Varför ska livet vara så svårt och orättvist för? Varför kan inte bara alla se till att acceptera att man inte alltid kan få det man vill ha, eller bli av med det som man inte vill ha?
Ska det verkligen vara så svårt? Jag har haft svårt med det där, men är på rätt väg förbi det. Det är nog det det som skapar lycka till alla, eller vad tror du?
Lycka. Ett litet ord, med stor betydelse. Vad är egentligen lycka för dig? Mig? Enligt mina tankar, just nu, så är det att man har kommit förbi det stadiet då man försöker förstöra för andra för att få det man vill ha eller ge något till någon som man inte själv längre vill ha.
Lycka är alltså när man har accepterat livets svåra val och att livet inte alltid är rättvist. Men så är det. Även för mig och dig.

Follow on Bloglovin.....Superduperförkyld..

Än så länge idag så har jag varit hemma hos Martin en stund, kollade på en film som heter Flawless och var väldigt bra!
Efter det så blev det att ta sig hem till mig, då älsklingen min ska testa kameran som bara står här hemma och dammar. Kommer hända något roligt med det sen.
Så nu sitter jag vid mitt skrivbord, på sötnosens dator som står här. Måste städa lite här på också, börjar bli mycket. Och dammit.

Follow on Bloglovin.....Ingen kan älska som vi


Follow on Bloglovin.....Filmdag idag igen..

Hela mitt ansikte är en enda stor förkylning. Allt gör ont och är lite svullet. Sak samma. Blev att vara hemma idag också och kolla på filmer hela dagen. Precis efter att älsklingen gick ut så gick jag och valde några filmer som jag ska kolla på idag. Det blev fem styckna som jag hittade i en låda. En låda till att kolla igenom sen ifall dom inte skulle räcka. Nice!