Follow on Bloglovin.....Tomtebloss för katterna

Vi vaknade väldigt sent idag, med tanke på att vi hade bokat tvättstugan sju till tio. Tur att vi hinner med en omgång i alla fall med två maskiner. Riktigt skönt! Behövligt.
 
Annars så tände jag ett tomtebloss för att katterna skulle få se det. Tjejen blev rädd av ljudet precis när den går igång, annars var dom ganska nyfikna och kollade mer än gärna på den. Mina myspysar!
 
Bild: weit

Follow on Bloglovin.....WIP: Nyårsnaglar

Eftersom jag ska ha blått, guld och silver som färger på nyår så passar jag på att fixa naglarna lite extra fina genom att tona naglarna. Aldrig gjort det innan så det ska bli riktigt kul att se hur det slutar.
 

Follow on Bloglovin.....Min dag i bilder


Follow on Bloglovin.....Hos mamma

Sitter hos mamma och har tagit mig en riktigt skön, och behövlig, dusch. Jag har också kört igång en maskin med våra lakan som en viss katt kissade ner igår kväll.
 
Annars har vi varit ute och lekt med vovvarna i stugan och nu väntar jag på mat. Magen kurrar och jag är hungrig.
 

Follow on Bloglovin.....Vem gömmer sig?


Follow on Bloglovin.....Mår redan illa

Vi var och handlade lite godis och läsk förrut då pojkarna ska lana hela kvällen, eller natten som man får säga nu. När vi gick så mötte vi upp Martins pappa som hade några brev till honom. Samtidigt när vi stod där så var det provskjutning av fyverkerier. Riktigt mysigt måste jag säga. Älskar dom! Det hände när jag gick till älsklingens träning i torsdags, då smällde det i himlen och lyste i fina färger.
 

Follow on Bloglovin.....Några söta suddiga kattbilder


Follow on Bloglovin.....Dagens Inspiration


Follow on Bloglovin.....Fiskpinnar med bröd

Idag blev det en enkel lunch då älsklingens kusiner kom hit och ska lana. Riktigt roligt. Så det blev korv för dom och fiskpinnar till mig då jag inte äter korv. Det var godare än det låter. Jag kommer nog börja äta det, fast lite nyttigare version av det.
 

Follow on Bloglovin.....Äntligen!

Vi har städat hela morgonen och nu är vi klara, dammsugat och skurat golven också. Det är så himla skönt! Det kändes som en evighet sen det var städat här. Men nu är det gjort. Det är bara lite kvar på borden och sådant, men det går ju fort att fixa.
 

Follow on Bloglovin.....Morgonlåten!

Bara för att..
 

Follow on Bloglovin.....Första filmen jag tycker är läskig, på riktigt!

Vi kollade på en riktigt läskig film förrut och herregud vad jag hatar den filmen. Sinister heter den. Det är skaparna av Paranormal activity och Insidius som har gjort den filmen. Den var sjuk och jag tyckte den var en väldigt psykiskt film på något sätt. Men gud vad jag var rädd!
 
Men den var ändå ganska rolig, då jag tycker om denna typ av film. Ja, jag tycker om dom fastän jag sa att jag hatar filmen. Hatar den gör jag bara för att jag blev så förbaskat rädd när vi tittade på den. Men nästa gång är den nog bara rolig, som alla andra filmer dom gjort.
 
 

Follow on Bloglovin.....Sitter här och fryser

Efter en förmiddag i stan igen bara för att jag ville röra lite på mig så sitter jag nu i soffan och fryser som en jag vet inte vad. Jag har täcke, en riktig tjockiströja, jeans och en massa ljus tändna. Men det hjälper ju knappt. Sitter och skakar och fingrarna ska vi inte ens nämna hur kalla dom är.
 
Annars så har vi handlat, lagat mat och nu tar vi det bara lugnt.
 

Follow on Bloglovin.....Följ med på min resa!

För några dagar sedan fixade jag en ny blogg, A Year To Go, för att jag vill dela med mig om min resa. Resan som handlar om ett nyårslöfte att bli nöjd med mig själv. Jag vill ha den där långa, slanka, starka och hälsosamma kroppen som man ser på alla bilder på weheartit, tumblr och facebook. Men jag gör det mest för min egna skull då jag tycker jag är tjock, riktigt tjock och mår inte bra av det.
 
Så nu ska jag ta tag i det och efter nyår börjar min resa och jag hoppas ni kommer följa med mig och stötta mig när jag har mina svackor.
 
Följ bloggen redan nu så missar du inte när jag startar upp den.
 

Follow on Bloglovin.....Oavslutade tävlingar

I min julkalender hade jag två tävlingar kvar som jag skulle avslutat på julafton. Men tråkigt som det är så var det faktiskt ingen med i dom.
 
Det var en tävling där man kunde vinna ett presentkort på 100:- hos Kamda.se och den andra tävlingen en hel bloggdesign gjord av mig. Men ingen av tävlingarna kommer avslutas, dom kommer tas bort.