Follow on Bloglovin.....Shopaholics..

Vi har städat lite på skrivbordet nu, ska fortsätta lite sen också. Ville äta klart min glass som Martin kom in med för ett bra tag sen. Redan uppäten, så ni vet.

Nu sitter jag och kollar på filmen "En shopaholics bekännelse". En rolig film! Om det ändå hade varit så att kunna köpa allt man vill. Fast nej. Har redan klickat hem endel saker som kommer dom kommande tre veckorna. Är så nöjd med det! Hoppas bara jag blir så nöjd när det väl är hemma. Ni får se det då!


Follow on Bloglovin.....Sen kväll, tidig morgon

Igår var vi på bio, filmen Hunger Games. Väldigt bra film för det första! Blir att köpa den sen när den kommer ut på film. Somnade ganska direkt när vi kom hem runt kvart i tolv. Sent!

Idag så vaknade vi runt åtta och jag är hundvakt idag och vi cyklade hem till mig ganska direkt. Hemma så blev vovven jätteglad att se mig! Han var själv i ungefär två och en halv timme. Duktig pojke. Han ylade och pep, så glad var han. Gulligt. Hann knappt öppna dörren ut igen förrän han var nere på marken. Han låg minst tre trappor för mig. Snabb ut var han i alla fall. Vi tog en promenad på ungefär fyrtio minuter. Efter det har han bara legat och sovit nu. Skönt.

Nu så stack Martin hem till sig för att hämta mig dator och sin kamera och lite sådant. Blir nog att vara här hela dagen, man vet ju aldrig när någon kommer hem!


Follow on Bloglovin.....Hunger Games

Igår kväll så bestämde sig jag och Martin att vi skulle gå på bio idag, men det var inte den filmen vi först ville kolla på då den bara fanns i en liten salong och 3D. Vilket vi inte vill. Det ska vara i den stora salen och inte 3D. Så det blev den andra filmen jag ville se, Hunger Games. Som sägs vara så himla bra.

Var inne i stan och hämtade ut biljetterna och då fick jag reda på att Martins mamma och bror också ska följa med på bion och kolla på filmen med oss. Det kommer bli roligt. Jag passade också på att köpa halsband till balen. Hur fint som helst!

Nu sitter vi och kollar på tv och slappar lite bara så vi orkar med hela filmen sen. Den är ju två och en halv timme lång!


Follow on Bloglovin.....Inte mycket kvar nu!

Idag så har jag varit inne och betalat min balklänning och hon fick nåla upp den lite. Så om två veckor ska jag in och prova den igen. Känns så himla bra! Bara studentklänning och smycken kvar nu. Skönt. Klänningen ska jag beställa hem nu eller imorgon. Blir nog nu. Gillar läget just nu. Köpte även en töjningstunnel som jag ska ha på balen, en svart tunnel med diamanter på, och sen några hängande fina små örhängen till det. Kommer bli perfekt!

Nu sitter jag i sängen och Martin vid datorn. Som vanligt. Mamma ska snart börja laga mat, pommes med nuggets. Kommer bli så gott!


Follow on Bloglovin.....Charlotte part; 3


Follow on Bloglovin.....Gått i sömnen?

När jag vaknade så berättade sötnosen att jag somnade ute i vardagsrummet och han gick på toa och sen in och la sig i sängen. Han sa till mig, men jag kom aldrig. Sen så vaknade han av att jag kom och la mig i sängen hos honom. Jag kommer inte ens ihåg att jag somnade där ute. Läskigt! Tycker inte om att höra sådant. Men det är väldigt roligt samtidigt när man inte kommer ihåg något.

Väntar på att skolan ska börja så man kan cykla iväg. Lite magproblem idag, men inget allvarligt. Så det är bara att dra sig bort och ha kul. Projekt och företagande ju. Love it! Satt hemma igår och letade efter en fin lokal att använda, hittade en perfekt. Stod dock inte pris på den, så får maila och fråga om det! Blir bara mer och mer pepp på att starta mitt egna nu, NU!


Follow on Bloglovin.....Projekt och företagande

Idag så var det första dagen denna veckan som jag var i skolan och då var det kursen projekt och företagande på schemat. En väldigt rolig kurs som jag kommer att satsa i. Det är något som jag vill göra efter gymnasietiden, därför har jag så många kurser inom företag och säkerhet mm. Väldigt roligt! Får se när jag påbörjar det i verkligheten, hoppas på snart!

Annars så har jag bara ont i halsen, men det går nog snart över. Sitter i min säng och kollar runt lite på internet.

När mamma åkte iväg för ett tag sen så var det en av grannarna som hade varit iväg och tagit bort en kanin som inte mådde bra. Han skulle därför åka iväg med buren och alla tillbehör. Mamma snackade lite med honom och han kunde ge mig en gigantostor bur för säkert 2.000:- plus alla tillbehören. Fick allt det helt gratis! Så min lilla bebis här hemma har fått en ny, fin, stor bur som hon älskar! Snälla grannar man har, tacksam! Sen i framtiden blir det massa marsvin.


Follow on Bloglovin.....Charlotte part; 2


Follow on Bloglovin.....Film, sovdax nu

Nu ska jag stänga ner datorn och se till att sova. Är inte alls trött just nu, men måste sova så att jag blir frisk någon gång. Orkar inte vara sjuk hela tiden, finns inget värre än det! Det går ut över så mycket..

Men men, filmen är startad för cirka trettio minuter sen, så jag måste stänga av nu så jag har någon chans att somna till den. Annars måste jag ju byta film och ha mig, då blir man ju pigg igen! Not good!


Follow on Bloglovin.....Magsjuk + feber = jag idag..

Jag som skrev att jag skulle tvinga mig iväg till skolan förrut. Blir inget med det. Ligger under tre täcken, plus en dator i knäet. Förtfarande ligger jag och skakar. Tjockiströja, mjuisbyxor och allt. Feber pågång typ.

För övrigt så sitter jag och kollar på "Top Model Sverige". Har missat två avsnitt så måste kolla upp mig igen. Ska starta en film efter det och se om jag kan sova lite, så att dagen går lite snabbare. Måste bara hämta hunden sen dock. Men det går snabbt.


Follow on Bloglovin.....Mysig katt väntade hemma

Cyklade hem när Martin åkte till jobbet. Klagade lite på igårkväll att jag mådde illa, och idag så spydde jag påvägen hem.. Inte mysigt! Men men.. Jag måste fortfarande till skolan. Nu är det verkligen INGET som ska få mig att vara hemma längre, inte stressen, illamående eller något.

När jag kom hem så kom det en riktigt mysig katt som strykte sig på benen och ville ha gos. Min gosiga lilla tjej som nu går runt pallen jag sitter på och stryker sig. Måste gosa lite med henne nu!

Förresten, vad tyckte ni om dom bilderna som jag tog igår på Charlotte? Det var bara några av dom bilderna som blev bra. Resten kommer när jag bytt dator till min egna igen. Sitter vid Martins stationära nu och hårddisken är hos Martin, min skoldator (som jag har bilderna på) är här, men inte upplockad än.


Follow on Bloglovin.....Charlotte part; 1


Follow on Bloglovin.....Glöm inte ställa klockan!

Idag så vaknade jag tidigt. Eller det var väl nästan sent, med tanke på att man ska ställa fram klockan idag. Vaknade sex, sju i nutid då.

Vi gick upp och grattade Martins pappa som fyller år idag, 24. Grattis till honom! Två paket kvar har han att öppna.

Om typ en timme så åker jag iväg till slottet för att ta massor av fina bilder på Charlotte. En rolig tjej som det var längesen jag träffade. Kommer bli kul, läskigt och lärorikt att ha sin första riktiga photoshoot.

En bild från igår kväll när jag och Martin gick ut och fotade lite.

Follow on Bloglovin.....Hos pojkvännen!

Vi stannade hemma ett tag tills några kom på besök. Åt lite innan dess, flygande jacob, Melle fick öppna paketet hon fick av mig och Martin. Ett kroppset med bodylotion, scrub, tvål och något mer. Glad blev hon i alla fall. Bra det!

Nu sitter vi hos Martin och tittar på "Step Up 3", väldigt bra film! Skulle varit kalas här, men det är ingen som kommer. Alla sjuka och hängiga. Tråkigt. Det är Martins pappa som fyller år. Får se vad vi hittar på nu istället då. Martin ska bränna någon ny skiva som man kan lyssna på. Bara jag får bestämma någon låt på den också!


Follow on Bloglovin.....Wishlist - GinaTricot