Follow on Bloglovin.....Unstoppable

Startade nyss en film som heter Unstoppable, aldrig sett den innan. Hoppas bara på att den är bra. Efter eller under tiden som filmen går så kommer jag, troligtvist, att somna. Somnar alltid till film vid denna tiden, det är så typiskt! Men vi hörs imorgon.

Follow on Bloglovin.....Efter träningen

Nu har vi kommit hem, ätit, duschat och nu sitter vi framför tvn och jag sitter vid datorn och kollar lite. Det har varit en bra dag och jag är trött. Vi har en film att kolla på sen, skönt att vi slipper fixa en idag.
Imorgon är det skola och efter det blir det kalas. Mysigt!

Follow on Bloglovin.....Upptagen dag!

Vi har putsat lite fönster och snart så blir det att laga mat, makaroner och bacon. Efter det ska vi till Hansa och kolla lite, Martins bror fyller ju trots allt elva imorgon. Så vi ska köpa något till honom. Vi vet vad också. En tur hem till mig, ska hämta min tvål till ansiktet och sen blir det en tur inne i stan.
Sen får vi se hur lång tid vi har innan träningen sen vid fem. Vi måste hinna äta lite innan dess också. Det hinner vi nog, hoppas jag.

Follow on Bloglovin.....Kall morgon

Idag var det riktigt kallt ute nu på morgonen! Men det är fint med imman på fönstrerna där ute. Ska också se till att äta lite frukost nu och sen klä på mig och sådant. Vi har lite att göra idag.
Vi kollar på DirtyJobs som snart är slut och sen blir det nog någon film.

Follow on Bloglovin.....Lugn dag

Allt som allt idag så har vi haft en väldigt lugn dag. Vi var ute och åt, bakat lite, sorterat lite papper och sen har vi inte gjort så mycket mer. Kollat på en film och även en hel del fotboll och lite hockey. Skoj skoj!
Nu ska jag stänga av datorn och somna till fotbollen som han kollar på, fast såg nu att den är slut vilken sekund som helst, har gått 92minuter.

Follow on Bloglovin.....Söt glömde sockret..

Nu är vi klara med andra satsen kolakakor eftersom att älsklingen min glömde att hälla i sockret, trots att jag frågade om allt var i. Men dom går nog att använda till något någon gång! Så nu är andra satsen i ugnen och ska bara delas och svalna innan vi lägger dom i burkar.
Vi har också ätit lite och nu lägger jag över filmer till usb-minnet som vi kan kolla på någon av dom sen när vi ska sova. Filmerna är Saw VII, Babysitter Wanted och Unstoppable. Saw VII är en film jag måste se! Eftersom att det, troligtvist, är den sista filmen och jag älskar dom filmerna! Dom andra vet jag inte vad det är för något, men dom verkar riktigt bra!

Follow on Bloglovin.....Bloglovin' strular?

Som dom flesta redan vet om så har bloglovin' gjorts om och det gillar inte jag! Det strular och jag kan inte se alla nya inlägg och sådant. Hur mycket jag än försöker så fungerar det bara inte. Hopplöst!
Helgen är i alla fall planerad med en massa innebandy som jag ska fotografera inför mitt projektarbete. Kommer bli väldigt roligt att åka dit och fota lite. Får se om jag hinner med något annat också. Lördag är det klockan tre och på söndag klockan halv sex, dock tar det en stund dit också. Men det kommer bli kul! Spännande!

Follow on Bloglovin.....Revenge of the Fallen

Vi är nu hemma igen efter att ha ätit väldigt god mat på BurgerKing. Hot chese såsen som jag tog var väldigt god och hade lite sting i sig. Alltså lite stark. Det var inte så som man gör med cheddarosten och tar halva på en pommes, utan jag tog väldigt lite på varje och det smakade ändå väldigt mycket. Gott!
Efter det så gick vi till MediaMarkt och kollade lite på filmer och sötnosen köpte den andra Transformers filmen, revenge of the fallen, nu har han med andra ord dom två första i blue-ray. I December köper han nog den sista. Nice!

Follow on Bloglovin.....Cykla iväg till maten

Nu har vi kollat klart på The Dark Knight och vi ska se till att komma iväg till BurgerKing där vi har tänkt att äta idag. Jag har inte ätit där här i Kalmar ännu.. Vet inte när vi sa att vi skulle äta där första gången, men väldigt längesen var det i alla fall. Nu kommer vi iväg! Ska bara packa väskan, fixa håret och allt sådant som vi tjejer gör.

Follow on Bloglovin.....A picture


Follow on Bloglovin.....Inställd lektion

Idag så blir jag hemma hos Martin, men vi ska hitta på lite saker idag. Jag är hemma på grund av att vi har ingen lektion idag. Väldigt skönt! Samhällskunskapen är inställd. Vi får se vad som händer idag. Men nu ska jag klä på mig lite och ta lite bilder ute på naturen i trädgården. Fint väder för det! Vänta bara tills solen kommer tillräckligt högt på himlen så den kan fixa lite motljus, som är så himla snyggt!

Follow on Bloglovin.....Hemma hos sötnosen

Vi cyklade till Martin lite efter att vi hade ätit lasagnen. Startade tvn och Martin startade datorn och gjorde lite saker. Precis ätit lite gott igen. Kött, ris och bea-sås. Mums! Mycket gott på samma dag. Hjälpte till med salladen och lite sådant och nu kollar vi på Prince of Persia som går på tvn. Matkoma har jag och vill bara lägga mig ner och sova lite. Men inte just nu, senare.

Follow on Bloglovin.....I väntan på mat..

..så städar jag och sötnosen mitt rum. Helt otroligt! Körde en maskin igår och nu har jag, för en stund sen, startat en till som jag ska hinna hänga upp innan vi beger oss hem till älsklingen. Väldigt tråkigt att städa, men väldigt skönt när det väl är gjort. Man ser golvet, men mycket är ändå kvar att göra. Allt kommer inte göras idag, jag tar det i små omgångar. Men idag blev det golvet. Nästa gång kanske det blir på byrån?
God mat kommer det i alla fall att bli, lasagne. Gott!

Follow on Bloglovin.....Lade undan ett par

När vi var inne på Hansa så hittade jag inte dom shortsen som jag letade efter, så jag kollade om det fanns några andra shorts. Jag hittade ett par inne på BikBok som jag tyckte om och satt hur skönt som helst! Så dom lade jag undan till på tisdag. Imorgon är det skola och efter det så ska jag in till stan och kolla på HM om dom finns där. Gör dom inte det så åker jag till BikBok på Hansa och köper dom. Men då kommer den stora frågan, svarta eller bruna?

Follow on Bloglovin.....Hansa City

Nu ska jag och älsklingen cykla iväg till Hansa City och kolla runt lite. Jag ska köpa mig ett par short, ifall dom finns där. Annars har jag inte så mycket i tankarna. Ni får se senare vad jag handlade och sådant.