Kolla på tv på datorn?

ViaPlay.se är en hemsida där man kan kolla på alla deras kanaler direkt i datorn. Smidigt enligt mig. Du kan kolla på precis vad du vill på den hemsidan. Fotboll kanske intresserar dig? Eller är det kanske golf? Det finns! Alla cuper, mästerskap och så vidare finns på hemsidan. Missar du någon match så kan du säkert kolla på den där ändå. Hoppas jag. För i sånna fall är det riktigt smidigt att ha detta som kompliment till tvn. 
 
Du kan även kolla på filmer på hemsidan vilket är väldigt bra då många är intresserade av film och sport. En bra kombo där! Man hittar nya filmer som Jägarna 2 och Smurfarna. Två bra, roliga, nya filmer. Men man hittar också lite äldre filmer och det som man tycker är lite bättre än det andra. Alla genrer finns, komedi, romantik, thriller, skräck och allt sådant. Hur bra som helst. Det finns också barnfilmer till dom mindre i familjen. Super enligt mig.

Kommentarer
Postat av: DIANA ÖSTERBERG

sv; Hehe tack :)jo om man har ett mål så!

2012-09-08 @ 16:00:13
URL: http://dianaosterberg.blogg.se
Postat av: emma

sv. jaaa de var skitkul där borta :D
ja men det låter vettigt :D får lönen den 26 så efter det :D kanske låter dumt att man inte kan avvara 100:-, men är lite pank efter resan ^^

2012-09-08 @ 16:01:49
URL: http://emzaans.blogg.se
Postat av: DIANA ÖSTERBERG

sv; gå ner 5 kg :)

2012-09-08 @ 16:50:54
URL: http://dianaosterberg.blogg.se
Postat av: EMMAS!

sv: ja eller hur:D

2012-09-08 @ 17:51:38
URL: http://eemma.spotlife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: ETT MÅSTE VID TÄVLINGAR!

URL/Bloggadress:

Kommentar: