Mina hårprodukter

Jag har använt många olika produkter till mitt hår. Då jag alltid innan har haft färgat hår så använde jag mig utan dom röda flaskorna av Loréal Evital. Dom som är gjorda för färgat hår, som var riktigt bra enligt mig.
 
Nu använder jag mig utan dom svarta flaskorna som är stärkande för håret, då jag numera har min naturliga hårfärg. Mitt hår blir mycket mjukare och glansigare utav dessa produkter. Jag är en väldigt nöjd tjej med dom flaskorna. Ska köpa till hårinpackningen till den svarta serien också när den jag har nu tagit slut.
 
När jag känner för att styla håret lite så använder jag mig av Got2b iStylers Define hyper-wax. Den fungerar riktigt bra och man behöver verkligen inte mycket för att allt mitt korta hår bak ska bli som jag vill. Jag använder bara waxet till bakhuvudet. Det jag använder till luggen, eller vad man nu säger, är Wella Pro Series Air Mousse Volume. Den är hur bra som helst. Det är flytande i flaskan men när det kommer ut blir det mousse och det är väldigt lätt att jobba in i håret.
 

Kommentarer
Postat av: Liene

sv: Tänk på det som är vackert och rent. Du är förlovad och har någon att älska. Vet att kärleksrelationer inte alltid är perfekta men det finns ju moment när det känns helt rent, eller hur? Jag tror det är den rena kärleken vi ska sträva efter. Det är ju inget vi människor skapat men det bara finns där. Jag tror oavsett vad så älskar kärleken oss och tvärtom. Det finns något i oss som strävar efter sann kärlek som varar för evigt, ogift eller inte, förlovad eller inte, singel eller tillsammans med någon. Bry dig inte om det andra som drar ner dig. Världen kommer aldrig vara perfekt ändå.

2012-10-15 @ 13:43:08
URL: http://lifefromwithin.blogg.se
Postat av: Johanna

kan intw använda sånt, mitt hår ser så flottigt ut så måste duscha varje dag och det vill jag inte.

2012-10-15 @ 15:37:13
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: emma

vad lyxiga de såg ut :)
sv. ja det tror jag med. mitt paket har inte heller kommit :(

2012-10-15 @ 18:08:08
URL: http://emzaans.blogg.se
Postat av: Malva Nyström

- Värre, tyvärr :(
Hur är det själv?

2012-10-15 @ 18:56:39
URL: http://mkdn.blogg.se/
Postat av: Elin

allt bra?

2012-10-15 @ 19:49:51
URL: http://elinkristensson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: ETT MÅSTE VID TÄVLINGAR!

URL/Bloggadress:

Kommentar: